Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 14

Wątek: Garbusek w HDR

Domyślnie Garbusek w HDR

W tym temacie mało takich widziałem, równie dobrze zdjęcie mógłbym wstawić do "Architektury". Czekam na Wasze opinie.

Domyślnie

mnie się nawet podoba, bo nie przegiąłeś z suwakami

Domyślnie

fajnie obrobione, ciekawa sceneria i model aczkolwiek w mojej opinii przydałoby się więcej oddechu w kadrze

Domyślnie

Nie znam się na HDRI ale to wygląda dobrze.
    D80+18-105 VR | Nissin Di 622 | Velbon 600R | Akcesoria (Hoya, Hama, Lowepro)
    www.fotoryzacja.pl
    TOTAL BEGINNER

Domyślnie

Kadr ciut za ciasny ale "Garbus" wyszedł ładnie

Domyślnie

podoba sie

pozdr.
    nikony dwa i jakies szkła

Domyślnie

Co do ciasnego kadru - pełen zamysł, tak miało być, tak kadrowałem. Za dużo bałaganu wokół garbuska, który przeszkadzałby i odciągał wzrok, to był jedyny sposób na zachowanie w miarę czystego planu.

Domyślnie

i to jest dobre, autor zdjęcia stwierdził...przyczepią się do bałaganu na zdjęciu to zrobię za ciasny ale lepszy, skupiający wzrok na samochodzie!...a tu bęc mówią że za ciasny a jakby był bałagan było by mówione, za szeroko z bałaganem lepiej ciaśniej... moim zdaniem oglądając to zdjęcie w takim formacie 15x21 odchylając ręce do tyłu to mi się podoba a w takim dużym formacie zaczynam szukać detali... dla mnie bardzo przyjemne dla oka

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez wosik Zobacz posta
    i to jest dobre, autor zdjęcia stwierdził...przyczepią się do bałaganu na zdjęciu to zrobię za ciasny ale lepszy, skupiający wzrok na samochodzie!...a tu bęc mówią że za ciasny a jakby był bałagan było by mówione, za szeroko z bałaganem lepiej ciaśniej... moim zdaniem oglądając to zdjęcie w takim formacie 15x21 odchylając ręce do tyłu to mi się podoba a w takim dużym formacie zaczynam szukać detali... dla mnie bardzo przyjemne dla oka
    Ooooo i to jest TO dziękuję wosik za podsumowanie wszelkich dywagacji w temacie "za ciasno czy nie za ciasno" Często oceniamy fotki nie znając realiów panujących w danym momencie i innych warunków zewnętrznych, które ograniczają nasze możliwości w doborze przekazu. Ta uwaga mogła by być podpinana w wielu innych wątkach na zakończenie komentarzy, bo tego typu dywagacje są dosyć częste i łapiemy się na tym, że mówimy - "szerzej" lub "ciaśniej" nie znając realiów towarzyszących momentowi, w którym nastąpiło naciśnięcie spustu migawki.

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów