Close

Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: Mama

Domyślnie Mama

Udało mi się po raz pierwszy zaciagnąc moja Mame przed obiektyw. Wiem ze troche klasycznie ale na tym etapie, raczej muszę ją "oswoic z aparatem"...

1.
    2.
    3.
    Nadszedl ten dzien kiedy opuscilem swiat elek i korpusow z logo C ... Powitalem korpus Nikona
    Nikon 1800 (s)

Domyślnie

Trójka naj....

Domyślnie

a mnie podoba się 2. Gratuluje zaciągnięcia mamy przed obiektyw, moja jak tylko widzi mnie z aparatem to ucieka gdzie pieprz rośnie

=Iwona=
    NIKON + SZPARGAŁY + CHĘCI + CHĘCI + CHĘCI ...

Domyślnie

Dwojka inspirowana autoportretem Rembrandta? Gdyby jeszcze mama patrzyla nieco bardziej en face... Do klasycznej barokowej konwencji brakuje mi tez delikatnej kontry z prawej. Poza tym wydobylbym nieco z cienia dol zdjecia, bo ponizej lewego przedramienia juz nic nie widac, poza czernia. Ogolnie malarsko, dosc ciekawie, ale do malych poprawek.
    Ostatnio edytowane przez streetfighter69 ; 17-05-2010 o 13:49
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Domyślnie

Udane zdjęcia. Dwójka najlepsza. Spróbuj jednak drugiego profilu, tak by większe oko było z tyłu. Może będzie lepiej, a może gorzej, ale spróbować warto.

Domyślnie

Bede probować więcej , jesli sie da przekonać, bo raz , ze moge fotografowac poortrety, dwa - w koncu bede mial fotki wlasnej Mamy ktorych za wiele nie ma.
    Nadszedl ten dzien kiedy opuscilem swiat elek i korpusow z logo C ... Powitalem korpus Nikona
    Nikon 1800 (s)

Domyślnie

2,3 i 1. Mi się bardzo podobają
    F90X, D600

Uprawnienia umieszczania postów