Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 23

Domyślnie

młodym się spodoba !
    uważam że to bardzo fajne zdjęcia !

z doświadczenia wiem, że młodzi rzadko kiedy rozumieją wizję fotografa...zdjecia innych im się podobają, ale jak sami otrzymają podobne są rozczarowani. Wierzę, że Twoje im się spodobają bo nie są przekombinowane. Są bardzo klasyczne...a klasyka zawsze jest na czasie. Popracuj nad WB i będzie cymes.
    www.monikowska.pl
    blog.monikowska.pl
    Kanon fotografii to Nikon

Domyślnie

nr 10 - rewelacja

Domyślnie

Dzięki
    Co do podoba się czy nie podoba.
    Moje zdanie jest takie:
    niektóre zdjęcia które są tutaj pokazywane są fajne, ładne ale niekoniecznie młodym mogą się spodobać. Jednak tak jak pytałem woli klasyczne, bez dodatkowych udziwnień w obróbce/kadrach. Rozumiem kilka sztuk ale nie wszystkie.
    Z drugiej strony - fakt też chciałbym takie umieć robić, tak obrabiać tak dla siebie dla własnej przyjemności.
    Ale mimo wszystko zadowolenie PM jest dla mnie najważniejsze.

Domyślnie

Cały czas mi się wydaje że jesteś fotografem panny młodej bo ona jest w centrum kadru a pan młody to tak ucięty.
    20 było by lepiej jak by było zdjęcie samych rąk.
    A cześć tych zdjęć wdaje mi się nie ostra. Możesz podać jakie ISO i czasy i jakim obiektywem robione.

Domyślnie

Faktycznie Panny Młodej sporo ale całość prezentuje się czysto i fajnie. 10 rządzi!

Domyślnie

18 - T=1/100 F=2.8 170mm ISO 1600
    Wszystkie na ISO 1600

Domyślnie

Skoro mówicie, że tylko Panna Młoda to macie.... znowu Pannę Młodą ;p

23.

Domyślnie

Nie ma co, ale numer 10 po prostu wymiata
    “Fotografując staraj się pokazać to, czego bez ciebie nikt by nie zobaczył.”
    Robert Bresson

Moja mała galeria.

Domyślnie

Po obejrzeniu wybrałem jak w dawnej telewizji - 5, 10, 15 A to ze względu na oryginalność. Wydaje mi się, że wiem co chciałeś osiągnąć, ale mz tylko w tych trzech, gdzie nie trzymałeś schematu, otarłeś się o sztukę, przez całkiem duże "SZ"

PS. Strasznie pompatyczny dzisiaj jestem, za co przepraszam
    Pozdrawiam.

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów