Szukaj
Taki tam byle jaki amator fotografii ?
Stowarzyszenie dla pacjentów z chorobami kardiologicznymi - Serce na Banacha
Oprócz 1 strasznie ciasne kadry, pozbawione jakiejkolwiek obróbki...
MarcinWilk
Ale 10 w dechę. 4 też nie jest ciasna. Mi się całkiem podoba, może nie widać jakiejkolwiek obróbki ale jest dość przyjemnie, choć faktycznie ciasnawo.
Są 4 typy fotografii ślubnej. 1 podoba sie młodym a kolegom z forum nie. 2 podoba sie kolegom z forum ale młodzi jej nie zrozumieją. 3 podoba sie wszystkim. 4 nie podoba sie nikomu. Ja jestem przy punkcie nr1!
никон
warto, zeby wszystkie zdjecia z kosciola mialy tak samo ustawiony WB. Bo w tej chwili skora mlodej na 6. wyglada calkiem inaczej niz na 7.
Ładnie, czysto ale faktycznie za ciasno. Pokaż coś szerszego bo się nudno robi. Z kościoła praktycznie same portrety panny młodej, nic na temat ceremonii ani otoczenia.
Taki tam byle jaki amator fotografii ?
Stowarzyszenie dla pacjentów z chorobami kardiologicznymi - Serce na Banacha
15 ma trochę inny WB niż 2 poprzednie.
Jest porpawnie i po co się czepiać, ja jestem za kolegą z forum (Lucid) taka fotografia dla klienta nie na forum![]()
sporo gratów
Miało być szerzej, a nie jest... Nie trzymasz równego WB, wnoszę po "podobnych" kadrach, że próbujesz naśladować tych najlepszych (to dobrze - na początek), ale niestety słabo Ci to idzie... być może i masz coś lepszego, ale nie potrafisz wybrać do publikacji, a być może nie masz. Popieram poprzedników - to forma dla klienta, ale nie do pochwalenia się na forum.
Skontaktuj się z nami