Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 23

Domyślnie Asia i Daniel....

Witam.
    Chciałbym Wam przedstawić przesympatyczną PM - Joannę i Daniela.
    Teraz głównie Panna Młoda.
    Reszta czeka...

1.
    2.
    3.
    4.
    5.
    6.
    7.
    8.
    9.
    10.
    11.
    12.

Domyślnie

Oprócz 1 strasznie ciasne kadry, pozbawione jakiejkolwiek obróbki...
    MarcinWilk

Domyślnie

Ale 10 w dechę. 4 też nie jest ciasna. Mi się całkiem podoba, może nie widać jakiejkolwiek obróbki ale jest dość przyjemnie, choć faktycznie ciasnawo.

Domyślnie

Są 4 typy fotografii ślubnej. 1 podoba sie młodym a kolegom z forum nie. 2 podoba sie kolegom z forum ale młodzi jej nie zrozumieją. 3 podoba sie wszystkim. 4 nie podoba sie nikomu. Ja jestem przy punkcie nr1!
    никон

Domyślnie

warto, zeby wszystkie zdjecia z kosciola mialy tak samo ustawiony WB. Bo w tej chwili skora mlodej na 6. wyglada calkiem inaczej niz na 7.

Domyślnie

Ładnie, czysto ale faktycznie za ciasno. Pokaż coś szerszego bo się nudno robi. Z kościoła praktycznie same portrety panny młodej, nic na temat ceremonii ani otoczenia.

Domyślnie

15 ma trochę inny WB niż 2 poprzednie.

Domyślnie

Jest porpawnie i po co się czepiać, ja jestem za kolegą z forum (Lucid) taka fotografia dla klienta nie na forum
    sporo gratów

Domyślnie

Miało być szerzej, a nie jest... Nie trzymasz równego WB, wnoszę po "podobnych" kadrach, że próbujesz naśladować tych najlepszych (to dobrze - na początek), ale niestety słabo Ci to idzie... być może i masz coś lepszego, ale nie potrafisz wybrać do publikacji, a być może nie masz. Popieram poprzedników - to forma dla klienta, ale nie do pochwalenia się na forum.

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów