Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 25

Wątek: Marika

Domyślnie Marika

Witam Serdecznie

Oto kilka zdjęć z ostatniej sesji. Zapewne nie przyjmą się pozytywnie (bo ja nie umiem robić zdjęć a to wszystko to są jedynie ćwiczenia praktycznie za które dziękuję z góry pozującym mi przed obiektywem madame )

Miłego oglądania i z góry dziękuję za krytykę i możliwie pomocne rady.

1.

2.

3.

4.

Serdecznie Pozdrawiam

Domyślnie

Trochę nie pasuje mi kadrowanie. Na 1 ucieta prawa polowa ciała, na 2 piersi (mamy za to duzo włosów po lewej str),poza tym kolor skóry mi tu nie leży; 3 podoba mi się najbardziej, ale szkoda, że nie widac dloni, na 4 dość dziwnie wyglądaja nogi. Kolorki trochę "sprane", ale to tylko moje zdanie (a ja znam się niewiele )
    Ostatnio edytowane przez Anja_G ; 17-05-2010 o 12:44 Powód: lit. "szkóry"
    Nikon D5000<>N 35/f 1.8<> N 18-105/f 3.5-5.6<> N 55-200/f 4-5.6 <> S 10-20

Domyślnie

Jedynka ładna tylko szkoda ,że tak dziwnie skadrowana, dwójka ma klimat tylko widziałbym ją w BW.
    Pozdrawiam.
    ......uczeń praktyki. D80.

Domyślnie

jak dla mnie to tylko dwójka i może coś na ząbka ALE tylko 3mm wiecej cycuszka:> mmmm

Domyślnie

Najlepsza 3, chociaż szkoda, że nie widać reszty dłoni.
    F90X, D600

Domyślnie

no akurat moim zdaniem trójka jest najgorsza ze wszystkich - twarz wygląda jak balon (ze względu na przerysowanie) i nie wydaję mi się, żeby to był zamierzony cel
    Mamiya + Sony

Domyślnie

a moim akurat 4 jest najgorsza, źle wyglądają nogi
    F90X, D600

Domyślnie

Kadry i wyczucie chwili pozostawiają wiele do życzenia, ale modelkę masz bardzo atrakcyjną.
    D90

Domyślnie

Markus.... padlo ci wszystko.... i kolorystyka i swiatło i nawet kadry.... Bw do poprawy....
    kurcze.. no a tak fajna modelka byla...
    przykro mi .. jestem na nie
    bardzo na nie
    www.facebook.com/kpaprocki
    || D3 x2 || 14-24 2.8 || 24-70 2.8 || 70-200 2.8 || 16 2.8 fisheye || 24 1.4 || 50 1.4 || 85 1.4 || Apple system || cała masa dodatków.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kh29228 Zobacz posta
    no akurat moim zdaniem trójka jest najgorsza ze wszystkich - twarz wygląda jak balon (ze względu na przerysowanie) i nie wydaję mi się, żeby to był zamierzony cel

jak dla mnie trójka jest najlepsza, bo niesie za sobą jakąś myśl. reszta raczej niet

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów