Mam pewien problem z Frameworkiem z windows 7, powiedzcie mi, czy jest sens instalować osobno frameworka 3.5 ze strony microsoftu skoro już jest on zainstalowany wraz z systemem?
Wyszły od tego czasu jakieś poprawki czy cuś?
Szukaj
Mam pewien problem z Frameworkiem z windows 7, powiedzcie mi, czy jest sens instalować osobno frameworka 3.5 ze strony microsoftu skoro już jest on zainstalowany wraz z systemem?
Wyszły od tego czasu jakieś poprawki czy cuś?
opis w fazie przygotowań ...
.net 3.5? Do niego jest sp1 wydany mniej wiecej rok temu.
Próbowałem go zainstalować ale po czasie w końcu się poddałem, nie idzie tego zainstalować ;p
D3s, D3, D800 | 14-24, 24-70, 70-200 VR2, S 35/1.4, N 50/1.4D, S 85/1.4, T 90Di, PC28 | SB910, SU800, PIXEL KING | Man 055 ProB + 410 | LowePro 650, Tamrac exp 8x
www.SALDAT.pl
Prawie masz racje Stig
Pytam się ponieważ wyszedł sp1, a nigdzie nie mogę się doczytać czy w windzie jest już ta wersja czy też nie. Po drugie na innym kompie ten program działa prawidłowo i szukam przyczyny.
D3s, D3, D800 | 14-24, 24-70, 70-200 VR2, S 35/1.4, N 50/1.4D, S 85/1.4, T 90Di, PC28 | SB910, SU800, PIXEL KING | Man 055 ProB + 410 | LowePro 650, Tamrac exp 8x
www.SALDAT.pl
Wiesz co, szlak mnie trafia bo na dwóch innych sprawdzałem i działa
Jest to program SONEL PE4 do wykonywania pomiarów elektrycznych. Ogólnie program działa ale nie do końca tak jak powinien, gubi niektóre rzeczy, nie da się pewnych ustawień zapisać, a co najgorsze jak chce się wydrukować protokół to numeruje strony jak chce i jest to w tym przypadku nie do zaakceptowania.
Kontaktowałem się już z pomocą techniczną Sonela, wysłałem im logi błędów i po kilku wymianach maili ustaliliśmy że jest to wina Frameworka. System stoi od 2 miesięcy, a zainstalowany jest tylko PS, Corel, OpenOffice i praktycznie wszystko.
Polecili F przeinstalować, ale za cholerę nie mogę tego zrobić.
Wyłączam go w panelu sterowania, restartuje nawet kompa itp, ponownie instaluje i za każdym razem ten sam komunikat "żeby zainstalować należy go najpierw wyłączyć" co jest grane? :/
Skontaktuj się z nami