nadal nie wiem ktory wybrać wiec prosze o dokładną odpowiedz z wyjasnieniem dlaczego akurat ten bo niestety nie znam sie zbytnio na aparatach
Szukaj
nadal nie wiem ktory wybrać wiec prosze o dokładną odpowiedz z wyjasnieniem dlaczego akurat ten bo niestety nie znam sie zbytnio na aparatach
a moze nikon s570?
ehhhh.................A POCZYTAŁEŚ SAM COŚ W OGÓLE?????? gdziekolwiek
jak zależy Ci na dobrych zdjęciach w lokalu,w nocy, i dużej liczbie funkcji, to trzeba wyskoczyć z większej kasy....czego się chcesz spodziewać od kompakta za 300zł????
to tak jak bym chciał kupić auto, żeby miało 300 koni, 5 drzwy,poduszki, klima, abs,centr zamek, ac,oc i nw w pakiecie i kosztowało 5000zł....aaaa no i przecie żeby paliło 5 litrów na 100km/////
wiesz takie rzeczy to tylko w .......
s4000 i s3000 mają te same bebechy.....zdjęcia wychodzą te same, obiektyw też taki sam......
różnią się tylko tym, że s4000 ma filmy hd i większy dotykowy ekran, a s3000 filmy vga i brak ekranu dotykowego...
ŻADNEJ RÓŻNICY W ZDJĘCIACH....!!!! ziemia do nunka!! jakbyś spojrzał w specyfikację obu, to byś wiedział.....
uczciwie powiem, że w tych pieniądzach, to jest lepsiejszy np samsung PL80
wiekszy zoom, STABILIZACJA OPTYCZNA, wszystkie ustawienia pod 1 guzikiem...
zwykłe filmy....vga
przypuszczam, że w kompaktach nikona, siedzą matryce albo samsunga,albo sony....wiec jakość zdjęć będzie bardzo podobna,,,,niezależnie od modelu
ale już dla samej stabilizacji optycznej wybrał bym samsunga....
to jest moje zdanie....
a od siebie jeszcze dodam......ludzie nie bazujcie tylko na opiniach innych, tylko wysilcie się odrobinkę i poczytajcie sami,żeby wiedzieć chociaż co dana rzecz sobą reprezentuje.....w końcu to wasze pieniądze.....!!
.
Ostatnio edytowane przez Antonioo ; 30-01-2011 o 19:01
bierz S3000 albo wspomnianego Samsunga
aha ja duzo o nich czytalem ale jednak nie wiele na ten temat wiem tzn w kwestii aparatow wiec wolalem sie zapytac bo to co pisza na wielu stronach to tez nie ejst takie pewne wiec lepiej zapytac jak jest w realu wiec zapytalem kolega mi polecal nikona wiec duzo o nich cvzytalem zeby w miare byl dobry wiec pewnie popatrze na tego samsunga bo zalezy mi na dobrej stabilizacji obrazu bo wiadome nie zawsze rece idealnie trzymaja aparat i nie chce zeby zdjecia byly rozmazane
a chcialem jeszcze zapytac czy ktos z was mial tego samsunga? i jak sie sprawuje
najwazniejsze jest dla mnie to zeby dobre zdjecia robilo a rozdzielczosc 12mpx to i tak za duzo bo zwykle bede robil w 8mpx bo to jest wystarczajaca wielkosc
a co mysliscie o samsungu PL150
aha dziekuje czyli teraz zostal wybor pomiedzy Nikonem s3000 a samsungiem PL80
http://allegro.pl/12mp-5x-zoom-apara...435435041.html czy ten sie oplaca cenowo? i czy wreszcie ma on zoom 5x czy 3x bo czytam roznie i juz wreszcie nie wiem
Skontaktuj się z nami