Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 27

Wątek: S4000 czy S3000

Red face S4000 czy S3000

Mam problem ,mianowicie chcę kupić Nikona , zdecydowałem się na model Coolpixa i tu nie wiem który model wybrać.
    Wiem ,że podobno różnią się tylko ekranem dotykowym , ale czy tylko ?.
    Nie wiem jak będzie działał ten ekran i czy jako nowość nie będzie z nim problemu.
    Kurcze ,ale z kolei jako chłopak po 50 tce mam kłopoty z wzrokiem i nie wiem czy w modelu S3000 ikony na wyświetlaczu (niedotykowym) nie będą za małe .Bardzo proszę o rady bratnie dusze.

Domyślnie

Te modele znam tylko z pracy, ekran dotykowy w S4000 to całkiem fajna rzecz napisz co konkretnie chcesz wiedzieć to być może pomogę.

Domyślnie

Głównie chodzi o to żeby było łatwiejsze w obsłudze i o wielkość ikon na wyświetlaczu (problemy z wzrokiem),kurcze nie chciałbym ciągle zakładać okulary do zmieniania podstawowych funkcji.

Domyślnie

Temat zamknięty , kupiłem S3000

Domyślnie

dobra to ja sie podepne
    szukam malpki dla mojej zony i pada na S4000. czy to w miare dobry sprzet? czy posluzy jakis czas zanim sie totalnie popsuje? lustro to bym wiedzial jakie wybrac i szklarnie do niego, ale moja zona jak lapie moja puche to wyglada na strasznie przerazona chce cos malego dla niej zeby mogla synka cyknac na spacerze czy nakrecic filmik jak sobie lezy i sie bawi
    to co dobry wybor? a moze polecicie cos inego? nie ukrywam, ze jest teraz w bardzo dobrej cenie - 50% taniej
    brac?

Domyślnie

Powiem tak, trochę tego się sprzedało u mnie w sklepie i zwrotów na razie nie było. Ale ja bym wolał już chyba Canona A3100 IS (jesli nie zalezy ci na dotykowym ekranu)

Domyślnie

tez przygladalem sie Canonowi, ale jak juz mamy isc z postepem technologicznym to wolal bym jednak miec mozliwosc rejstrowania filmow HD tego Canon nie daje jak wspomnialem s4000 jest w promocji 50% taniej. gdyby nie ten fakt to bral bym cos tanszego
    moje zdjecie zostalo wyroznione w konkursie i dostalem "gift card" do sklepu i musze wykorzystac. szkoda by bylo zmarnowac okazje

Domyślnie

Dzisiaj kupiłem żonie nikona S3000 za 288zł w Fotojokerze, do tego karta 4 Gb gratis. Aparat bardzo fajny ,menu łatwe i przystępne,zdjęcia ok. Polecam.

nunek94
    Gość

Domyślnie

witam ja tez sie podepnę bo tez mam podobny proble nie wiem czy s3000 czy s4000 zalezy mi na dobrej jakosci zdjeciach czasem w ekstremalnych warunkach czyli stabilizacja obrazu a takze dobrych w nocy no bo czasem mi bedzie to potrzebne jakas imprezka na wolnych powietrzu lub w lokalu

nunek94
    Gość

Domyślnie Odnawiam temat s3000 czy s4000

Witam ja mam prblem bo nie wiem ktory model wybrac zalezy mi na stabilizacji obrazu dobrej jakosci zdjec w dzien i w nocy a takze na duzej ilosci funkcji przydatnych na codzien

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów