już poprawiam swój błąd władco.... nie możesz spać czy czekasz na występ polskich siatkarzy?
Szukaj
już poprawiam swój błąd władco.... nie możesz spać czy czekasz na występ polskich siatkarzy?
Nie ma szans żeby była nastawiona na cokolwiek innego. Nikon to spółka publiczna i prezesi muszą się rozliczać przed akcjonariuszami - z zysków oczywiście. Więc jak nie ma zysków to cóż ... mają problemy, a prezesi jak powszechnie wiadomo problemów mieć nie lubią.
Zapewniam Cię że i u canona nie jest tak różowo. To co oni potrafią wymyślić to filozofom się nawet nie śniło. Po za tym u nikona wymiana firmware'u coś zwykle dodaje (choćby ostatnie modyfikacje w D2Xs) u canona są to głównie poprawki i jakieś kosmetyczne zmiany. Canon to też firma nastawiona przede wszystkim na zysk, jedynie możliwości finansowe mają większe niż nikon ale mechanizm pozostaje ten sam. Nikon mam wrażenie ewoluował w ostatnich latach i wyraźnie zaczyna coraz bardziej myśleć o marketingu i profitach.
Pozdrawiam
Marcin
przegladam sobie strony w podpisami w petycji
3/4 ludzi - poland :P
poszło - 269
Też się dopisałem
Ostatnio edytowane przez lupus771 ; 02-12-2006 o 22:57
Jacku dopisz się, a nie marudź![]()
szkoda, że to już nie to samo forum...
ooo 284![]()
Nikony i Nikkorki
http://www.szymonswierczyk.com/
295 jestem też sie wysłałem a co
D200/N28-80 1:3.3-5.6G/N70-300G/SB600 /N17-55:2.8/S10-20:4-5,6/Fodor 135:2.8/N85:1.8/ F80+MB-16/ Tamrac Expedition 5
Skontaktuj się z nami