Close

Strona 5 z 14 PierwszyPierwszy ... 34567 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 41 do 50 z 140

Domyślnie

już poprawiam swój błąd władco.... nie możesz spać czy czekasz na występ polskich siatkarzy?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez tomhagen Zobacz posta
    już poprawiam swój błąd władco.... nie możesz spać czy czekasz na występ polskich siatkarzy?
    Jem kolację i idą spać
    Amatorzy – martwią się o sprzet. Profesjonaliści – martwią się o pieniądze. Mistrzowie – martwią się o światło.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez odie83 Zobacz posta
    Może to coś da
    Faktycznie polityka nikona nie jest zbyt przyjazna dla użytkowników, a wydaje się nastawiona na czysty zarobek ;/
    Nie ma szans żeby była nastawiona na cokolwiek innego. Nikon to spółka publiczna i prezesi muszą się rozliczać przed akcjonariuszami - z zysków oczywiście. Więc jak nie ma zysków to cóż ... mają problemy, a prezesi jak powszechnie wiadomo problemów mieć nie lubią .

Cytat Zamieszczone przez odie83 Zobacz posta
    Na zarobek przede wszystkim, ale liczy się też przecież wizerunek firmy. Jeśli mi nie zrobią nowego firmware do D50 to jak skończę studia, będę zarabiał i będzie mnie stać to po pierwsze nie kupię D40 bo to byłoby cofnięcie się a po drugie zważywszy na to jak Nikon ma swoich klientów w d..... kupię sobie np 30D zamiast D80 i po sprawie. Nie wiem jak jest z Canonem, ale chyba tak nie narzekają. Dla mnie np. dobrym pomysłem było to, że grip od 350D pasuje do 400D. Nikon pewnie wymyśliłby nowy żeby stare wyprzedać i zacząć zarabiać (więcej) na nowym. W kominie niestety (a raczej stety) nie żyłem... Jak upadała to szedłem do zerówki
    Zapewniam Cię że i u canona nie jest tak różowo. To co oni potrafią wymyślić to filozofom się nawet nie śniło. Po za tym u nikona wymiana firmware'u coś zwykle dodaje (choćby ostatnie modyfikacje w D2Xs) u canona są to głównie poprawki i jakieś kosmetyczne zmiany. Canon to też firma nastawiona przede wszystkim na zysk, jedynie możliwości finansowe mają większe niż nikon ale mechanizm pozostaje ten sam. Nikon mam wrażenie ewoluował w ostatnich latach i wyraźnie zaczyna coraz bardziej myśleć o marketingu i profitach.
    Pozdrawiam
    Marcin

Domyślnie

przegladam sobie strony w podpisami w petycji

3/4 ludzi - poland :P

Domyślnie

Też się dopisałem
    Ostatnio edytowane przez lupus771 ; 02-12-2006 o 22:57

Domyślnie

Niepoprawni marzyciele.
    Jacek

Domyślnie

Jacku dopisz się, a nie marudź
    szkoda, że to już nie to samo forum...

Domyślnie

295 jestem też sie wysłałem a co
    D200/N28-80 1:3.3-5.6G/N70-300G/SB600 /N17-55:2.8/S10-20:4-5,6/Fodor 135:2.8/N85:1.8/ F80+MB-16/ Tamrac Expedition 5

Strona 5 z 14 PierwszyPierwszy ... 34567 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów