Szukaj
Na ciasnych kadrach coś z oczkami nie tak... 7 mi się podoba![]()
troszkę zbyt mocno wystrzyłeś oczy...
3 fajna![]()
Generalnie fajnie ale: nie podoba mi się 5 no i denerwują mnie te otwarte usta na każdym zdjęciu, mimika koszmarna.
Mi się bardzo podoba 4 i 8, 6 nijaka i na 5 nie podoba mi się nienaturalna poza, nie dlatego, że jest nienaturalna, tylko po prostu nie podoba mi się![]()
F90X, D600
Najlepsze Twoje zdjęcia jakie widziałem o ile mnie pamięć nie zawodzi. Ale chyba są dwie osoby o takim koszmarnym podpisie, mam nadzieję, że nie pomyliłem. Trójka może się podobać. Najlepsze są jednak (MZ) 2 i 4. Niestety na czwórce potrzeba trochę pracy nad skórą, a oba minimalnie inaczej bym obrobił. Ale są dobre. Trochę wychodzące wreszcie poza specyficzny kicz i tandetę. Jest nadzieja. Promyk nadziei... Obawiam się jednak, że to zasługa modelki i przypadku.Zobaczymy co dalej będzie.
Dzięki za komentarze.
Zdjęcia przygotowuję jednorazowo do wielorakiego wykorzystania, gdzieniegdzie niestety potrzebny jest ten podpis, a nie mam czasu ażeby przygotowywać zdjęcia osobno do poszczególnych celów. Nie wiem dlaczego ten podpis aż tak razi. W sumie bardziej zależy mi na komentowaniu całego zdjęcia niż jego fragmentu w prawym dolnym roguAle chyba są dwie osoby o takim koszmarnym podpisieAle ok, postaram się od następnego razu zmniejszać podpis i zrobić go bardziej przezroczystym.
Wow! Nie sądziłem, że kiedykolwiek przeczytam takie słowa od CiebieNajlepsze Twoje zdjęcia jakie widziałem o ile mnie pamięć nie zawodziDzięki!
Nie przeczę, że modelka wnosi w te zdjęcia duży wkład (tu gorące pozdrowienia dla tej przemiłej szesnastolatki) aczkolwiek wierzę, że w kwestii "przypadku" się myliszObawiam się jednak, że to zasługa modelki i przypadkuMyślę, że to raczej mój stopniowy rozwój. Pozdrawiam
D700+grip/D200+grip T28-75/f2.8+N50/f1.8+S85/f1.4+T70-200/f.2.8+Nissin Di866+inne graty
Zdecydowanie na nie sa niebieskie bilaka na kazdym kolorowym kadrze. O ile przy fotkach crossowanych jest to (w moim odczuciu) akceptowalne to przy kolorze juz niestety nie.
Poza tym jest ok
Skontaktuj się z nami