Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 19

Wątek: Aneta

Domyślnie Aneta

Kilka luźnych pstryków z młodziutką Anetą. Może coś się spodoba. Pozdrawiam

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

i bonus:

8.
    D700+grip/D200+grip T28-75/f2.8+N50/f1.8+S85/f1.4+T70-200/f.2.8+Nissin Di866+inne graty

Domyślnie

Na ciasnych kadrach coś z oczkami nie tak... 7 mi się podoba
    DX|FX|kilka szkiełek|SB600 i Yungnuo
    http://blog.foto-radom.pl

Domyślnie

troszkę zbyt mocno wystrzyłeś oczy...

3 fajna
    www.monikowska.pl
    blog.monikowska.pl
    Kanon fotografii to Nikon

Domyślnie

Generalnie fajnie ale: nie podoba mi się 5 no i denerwują mnie te otwarte usta na każdym zdjęciu, mimika koszmarna.

Domyślnie

Mi się bardzo podoba 4 i 8, 6 nijaka i na 5 nie podoba mi się nienaturalna poza, nie dlatego, że jest nienaturalna, tylko po prostu nie podoba mi się
    F90X, D600

Matteo79
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Agraf Zobacz posta
    Generalnie fajnie ale: nie podoba mi się 5 no i denerwują mnie te otwarte usta na każdym zdjęciu, mimika koszmarna.
    Usta są bardzo ładne

Domyślnie

Najlepsze Twoje zdjęcia jakie widziałem o ile mnie pamięć nie zawodzi. Ale chyba są dwie osoby o takim koszmarnym podpisie, mam nadzieję, że nie pomyliłem. Trójka może się podobać. Najlepsze są jednak (MZ) 2 i 4. Niestety na czwórce potrzeba trochę pracy nad skórą, a oba minimalnie inaczej bym obrobił. Ale są dobre. Trochę wychodzące wreszcie poza specyficzny kicz i tandetę. Jest nadzieja. Promyk nadziei... Obawiam się jednak, że to zasługa modelki i przypadku. Zobaczymy co dalej będzie.

Domyślnie

Dzięki za komentarze.

Ale chyba są dwie osoby o takim koszmarnym podpisie
    Zdjęcia przygotowuję jednorazowo do wielorakiego wykorzystania, gdzieniegdzie niestety potrzebny jest ten podpis, a nie mam czasu ażeby przygotowywać zdjęcia osobno do poszczególnych celów. Nie wiem dlaczego ten podpis aż tak razi. W sumie bardziej zależy mi na komentowaniu całego zdjęcia niż jego fragmentu w prawym dolnym rogu Ale ok, postaram się od następnego razu zmniejszać podpis i zrobić go bardziej przezroczystym.

Najlepsze Twoje zdjęcia jakie widziałem o ile mnie pamięć nie zawodzi
    Wow! Nie sądziłem, że kiedykolwiek przeczytam takie słowa od Ciebie Dzięki!

Obawiam się jednak, że to zasługa modelki i przypadku
    Nie przeczę, że modelka wnosi w te zdjęcia duży wkład (tu gorące pozdrowienia dla tej przemiłej szesnastolatki) aczkolwiek wierzę, że w kwestii "przypadku" się mylisz Myślę, że to raczej mój stopniowy rozwój. Pozdrawiam
    D700+grip/D200+grip T28-75/f2.8+N50/f1.8+S85/f1.4+T70-200/f.2.8+Nissin Di866+inne graty

Domyślnie

Zdecydowanie na nie sa niebieskie bilaka na kazdym kolorowym kadrze. O ile przy fotkach crossowanych jest to (w moim odczuciu) akceptowalne to przy kolorze juz niestety nie.

Poza tym jest ok

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Gandalfo Zobacz posta
    Wow! Nie sądziłem, że kiedykolwiek przeczytam takie słowa od Ciebie Dzięki!
    Ja nic takiego nie napisałem! Tylko, że to Twoje najlepsze zdjęcia chyba. Potem będą znów najlepsze, potem znów może... A za trzy lata napiszę może, że coś mi się podoba.

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów