Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 14 z 14

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Bartekkw Zobacz posta
    Widziałem poprzednie Twoje kadry z tego miejsca i mz były dużo lepsze. A po co IR jeśli można wiedzieć - w fotografii kolorowej faktycznie potrafi dać fajne efekty (aczkolwiek trzeba to lubić), ale w BW ??
    Średnio też podoba mi się światło na tym zdjęciu - prawy filar zlewa się powierzchnią w jedną masę, podczas kiedy wydaje mi się że lepiej byłoby to zróżnicować
    IR bo akurat robiłem panoramkę w IR a to jest jeden z jej kadrów. Na tym nie ma roślinności.
    U mnie prawy filar jest zróżnicowany

Domyślnie

Świetny, niebanalny kadr. Dobra kontrola świateł i cieni, kontrast, faktura, jest wszystko, bardzo mi się podoba. Przejrzałem też portfolio - świetne.Na jakim dokładnie papierze drukujesz prace? Ja na razie mam tylko doświadczenie z epson archival matte. Drukujesz sam czy gdzieś wysyłasz? Pozdrawiam.

Marcin.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Marcin Pe Zobacz posta
    Świetny, niebanalny kadr. Dobra kontrola świateł i cieni, kontrast, faktura, jest wszystko, bardzo mi się podoba. Przejrzałem też portfolio - świetne.Na jakim dokładnie papierze drukujesz prace? Ja na razie mam tylko doświadczenie z epson archival matte. Drukujesz sam czy gdzieś wysyłasz? Pozdrawiam.

Marcin.
    Fine art pearl i czasami matt na epsonie 9900 w labie. Jeszcze mnie nie stać na tego epsonka

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów