Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 14

Wątek: 49 kadrów

Domyślnie

Dużo fajnych kadrów (choć czasami chciałoby się nawet szerzej), z reguły bardzo dobre światełko.
    Jest bardzo dobrze.
    Hm, ... ramki kwestia gustu, mi akurat nie pasują.
    OMG, I have finally discovered what's wrong with my brain: On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left.

Domyślnie

Mnie sie rowniez podobaja, kilka nawet bardzo.

Na jednym ze zdjec Panna Młoda podczas przysiegi ma ucho swiadka stojacego za nia. Dosc niefortunnie to wyszlo, bo wyglada jakby miala jedno ucho mooocno odstajace
    clusca
    Fufu X

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez clusca Zobacz posta
    Mnie sie rowniez podobaja, kilka nawet bardzo.

Na jednym ze zdjec Panna Młoda podczas przysiegi ma ucho swiadka stojacego za nia. Dosc niefortunnie to wyszlo, bo wyglada jakby miala jedno ucho mooocno odstajace
    Masz rację clusca Dopiero po twoim komentarzu zauważyłem to ucho w tle... śmiesznie wyszło
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Domyślnie

Dużo tych zdjęć jak na wrzutę forumową Na jednym uciąłeś głowę Panu Jezusowi, poza tym bardzo fajnie. Światełko ładnie złapane

Domyślnie

Porządny reportaż, ale:
    - irytujące ramki,
    - wszystkie zdjęcia z zabawy są "poruszone" - rozumiem Twój cel, ale dla równowagi mógłbyś pokazać też zamrożone,
    - no i ilość mnie przytłoczyła.
    MarcinWilk

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Górny Śląsk

Domyślnie

Zdjęcia dobre, ale wrzuciłeś tu ich zdecydowanie za dużo. Ramka jak dla mnie koszmarna.

Domyślnie

Dobrze znać opinie co do ramek, dzięki. Ilość fot zmiejsze następnym razem tak do hmm 30?

Oszczędny w słowach Awatar overaid
    Miasto
    Stargard Szczecński

Domyślnie

Jak dla mnie od pary na motorze do konca ql Wcześniejsze (no oprócz pana młodego z muchą ) też ok ale nie walą na kolana
    D700, N 24-70 2,8; N 70 - 200 2,8 VR I; N 105 MAcro 2,8,; 2 x SB 900; parasolki dyfuzory i inne bajery

Domyślnie

Ramki usunąłem bo chyba mi się tylko podobały

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów