Szukaj
Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!
Dużo fajnych kadrów (choć czasami chciałoby się nawet szerzej), z reguły bardzo dobre światełko.
Jest bardzo dobrze.
Hm, ... ramki kwestia gustu, mi akurat nie pasują.![]()
OMG, I have finally discovered what's wrong with my brain: On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left.
Mnie sie rowniez podobaja, kilka nawet bardzo.
Na jednym ze zdjec Panna Młoda podczas przysiegi ma ucho swiadka stojacego za nia. Dosc niefortunnie to wyszlo, bo wyglada jakby miala jedno ucho mooocno odstajace![]()
clusca
Fufu X
Dużo tych zdjęć jak na wrzutę forumowąNa jednym uciąłeś głowę Panu Jezusowi, poza tym bardzo fajnie. Światełko ładnie złapane
![]()
Porządny reportaż, ale:
- irytujące ramki,
- wszystkie zdjęcia z zabawy są "poruszone" - rozumiem Twój cel, ale dla równowagi mógłbyś pokazać też zamrożone,
- no i ilość mnie przytłoczyła.
MarcinWilk
Zdjęcia dobre, ale wrzuciłeś tu ich zdecydowanie za dużo. Ramka jak dla mnie koszmarna.
Dobrze znać opinie co do ramek, dzięki. Ilość fot zmiejsze następnym razem tak do hmm 30?![]()
Jak dla mnie od pary na motorze do konca qlWcześniejsze (no oprócz pana młodego z muchą ) też ok ale nie walą na kolana
![]()
D700, N 24-70 2,8; N 70 - 200 2,8 VR I; N 105 MAcro 2,8,; 2 x SB 900; parasolki dyfuzory i inne bajery
Ramki usunąłem bo chyba mi się tylko podobały![]()
Skontaktuj się z nami