Szukaj
kiszka Panie
poucinane ręce, nogi, brak ostrości
i tak bez polotu
widać potencjał, troszkę pomysłu, ale realizacja marniutka
piątka byłaby niezła gdyby obraz w tle był odrobinę ostrzejszy bo wtedy stanowiłby przeciwwagę dla chłopca
ćwicz ostro dalej
Ostatnio edytowane przez cheyenne ; 14-05-2010 o 22:59
czy ktoś jeszcze przestrzega zasad zamieszczania zdjęć? (mam dość przewijania pasków)
co do zdjęć, jedynie nr 9 się broni (choć koszmarny bokeh wyszedł) - to była 35, bo nie chcę mi się exifa czytać?
D700, N35/1.8, N50/1.8, S24-70/2.8, N85/1.8, T70-200/2.8, SB900
Smutek, tak mi ktoś powiedział odnośnie komunijnych zdjęć, "czemu taki smutek na nich?" Odpowiedź - "bo ceremonia poważna, a co w parze z tym i smutna" - pytanie, czy nawet na próbach też tak poważnie i smutno? Zdjęcie numer 2, 3!, ostatnie - faktycznie się wybija, ciekawe, technicznych aspektów nie poruszam, poruszam odbiór - smutny odbiór.
Ktoś ostatnio na forum pokazał zdjęcia z komunii, nie z ceremonii, ale z przed i po i były radosne.....To nie atak, to fakt.
Jak dla mnie to 7 i 9. W 7 fajna mimika dzieciaków - każda buzia wyraża inne emocje, podoba mi się też proporcja pomiędzy malusieńkimi dziećmi i wielkim czarnym księdzem - to niestety trochę zabiłeś dając zbyt duże zdjęcie, które trzeba przewijać i efekt siada. Dziewiątka ma klimat, ale moim zdaniem trochę tło by można podrasować np. przygaszając świecące tam zielone coś i niebieski pasek na dresie.
Mnie wizja kedazi się podoba. Są czasem niedopracowania. Jednak ważne jest, że te zdjęcia coś mówią.
Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!
Skontaktuj się z nami