Close

Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie Pierwsza Komunina-próba

Miałem okazję zrobić kilka zdjęć w czasie takich w właśnie przygotowań - próby . Komentarze mile widziane
    pzdr

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

Domyślnie

kiszka Panie
    poucinane ręce, nogi, brak ostrości
    i tak bez polotu
    widać potencjał, troszkę pomysłu, ale realizacja marniutka
    piątka byłaby niezła gdyby obraz w tle był odrobinę ostrzejszy bo wtedy stanowiłby przeciwwagę dla chłopca
    ćwicz ostro dalej
    Ostatnio edytowane przez cheyenne ; 14-05-2010 o 22:59

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez cheyenne Zobacz posta
    kiszka Panie
    poucinane ręce, nogi, brak ostrości
    i tak bez polotu.....
    ćwicz ostro dalej
    jeszcze się taki nie narodził co by każdemu dogodził.

Cytat Zamieszczone przez szelass Zobacz posta
    czy ktoś jeszcze przestrzega zasad zamieszczania zdjęć? (mam dość przewijania pasków)

co do zdjęć, jedynie nr 9 się broni (choć koszmarny bokeh wyszedł) - to była 35, bo nie chcę mi się exifa czytać?
    odn zasad zamieszczania zdjęć to wyraźnie w regulaminie pisze 1024 px wiec zasad nie złamałem bo moje zdjęcia mają 1022 px

Cytat Zamieszczone przez AlieN_dwa Zobacz posta
    Mnie wizja kedazi się podoba. Są czasem niedopracowania. Jednak ważne jest, że te zdjęcia coś mówią.
    podziękował..

Domyślnie

czy ktoś jeszcze przestrzega zasad zamieszczania zdjęć? (mam dość przewijania pasków)

co do zdjęć, jedynie nr 9 się broni (choć koszmarny bokeh wyszedł) - to była 35, bo nie chcę mi się exifa czytać?
    D700, N35/1.8, N50/1.8, S24-70/2.8, N85/1.8, T70-200/2.8, SB900

Domyślnie

Smutek, tak mi ktoś powiedział odnośnie komunijnych zdjęć, "czemu taki smutek na nich?" Odpowiedź - "bo ceremonia poważna, a co w parze z tym i smutna" - pytanie, czy nawet na próbach też tak poważnie i smutno? Zdjęcie numer 2, 3!, ostatnie - faktycznie się wybija, ciekawe, technicznych aspektów nie poruszam, poruszam odbiór - smutny odbiór.
    Ktoś ostatnio na forum pokazał zdjęcia z komunii, nie z ceremonii, ale z przed i po i były radosne.....To nie atak, to fakt.

Domyślnie

Jak dla mnie to 7 i 9. W 7 fajna mimika dzieciaków - każda buzia wyraża inne emocje, podoba mi się też proporcja pomiędzy malusieńkimi dziećmi i wielkim czarnym księdzem - to niestety trochę zabiłeś dając zbyt duże zdjęcie, które trzeba przewijać i efekt siada. Dziewiątka ma klimat, ale moim zdaniem trochę tło by można podrasować np. przygaszając świecące tam zielone coś i niebieski pasek na dresie.

Domyślnie

Mnie wizja kedazi się podoba. Są czasem niedopracowania. Jednak ważne jest, że te zdjęcia coś mówią.
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Uprawnienia umieszczania postów