Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 27

Domyślnie 8 maja <ślubniak>

Witam oto kilka kadrów z pleneru ślubnego Marzeny i Krystiana.
    Na początku jak tylko wyjechaliśmy na plener i dojechaliśmy na miejsce zaczął padac deszcz. Po namyśle przeczekaliśmy deszcz w opuszczonym hangarze, na szczęście wypogodziło się w miarę i wróciliśmy na wcześniejsze miejsce.
    PS. Proszę oceniać zdjęcia nie młodych, młoda ma taki wyraz twarzy (jak by była niezadowolona)
    1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

11.

12.

Domyślnie

dlaczego w większości zdjęć młodzi spoglądają na obiektyw ? mnie to nie pasi
    D3S / D700 / 14-24 2,8 / 24-70 2,8 / 70-200 2,8 / 35 1,4 / 85 1,4 / SB-800 / SB-900 / NEC PA 271W / i inne takie....

Domyślnie

Jakieś takie bez wyrazu, nie ze wzgledu na same zdjęcia, ale na młodych. Zero radości, emocji żadnej, ot stoją i patrzą w obiektyw, a to na polu, a to w "cholera wie czym", a to w pasiece... itd.

Technicznie ponaświetlane ładnie.

Pozdrawiam,
    Tomek
    TymancjO /Tomasz Tomanek/
    głównie |D800|D700|80-200/2.8|85/1.8|17-35/2.8|
    "...to jest moja wina, i moge ja zwalić na kogo chcę!" Homer Simpson

Domyślnie

skoro młoda ma taki wyraz twarzy trzeba było fotografować jej profil i jak patrzą na siebie a nie wszystkie "w obiektyw" patrzone, czy jak to się mówi "en face".
    technicznie bez zastrzeżeń,
    9 i 10 - klasyki dobrze wykonane

Domyślnie

ładnie ale sterylnie...
    sporo gratów

Domyślnie

Poza tym co koledzy to gdzieniegdzie nie podobają mi się cienie na twarzy młodej, wg. mnie za ostre np. na 2 i 4 z lewej, na 3 chyba AF nie trafił. Młodzi sztywni.

Domyślnie

9 jeszcze jeszcze...reszta, sztuczna trochę takie zdjęcie pt. "tu byliśmy"...Ejjj z Sieniawy jesteś? Mam tam brata się pożenił u Matuszków
    Ostatnio edytowane przez hackermuz ; 14-05-2010 o 12:07

Domyślnie

Panstwo Mlodzi wygladaja jak rodzenstwo... takie troche paszportowe...

Rycerz
    Gość

Domyślnie

mi sie podoba nr 3 i 9 takie banalne a ładne

nie napiszę nic nowego PM jakaś taka znudzona, a uśmiechy na niektórych na siłę, chyba im ten plener nie przypasował czy co?
    podobno niektórzy najpierw dają PM winko na rozgrzewkę może też trzeba było?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez hackermuz Zobacz posta
    ...Ejjj z Sieniawy jesteś? Mam tam brata się pożenił u Matuszków
    tak i znam to nazwisko ale tylko ze słyszenia

Jak prosłem na początku oceniac same zdjęcia (pod względem obróbki, technicznie, kadry), a nie młodych.
    Jakiekolwiek próby ustawiania ich kończyły się fiaskiem, wtedy to dopiero wyglądało sztucznie, dlatego jest tak normalnie.
    Ostatnio edytowane przez sowart ; 14-05-2010 o 13:09

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów