Mam jeszcze jedno pytanie, a nie chcę zakładać nowego wątku. Czy aparat, który wykonuje 4kl/s jest szybki? Może pytanie wydawać się głupie , ale ja się w tym nie orientuję.![]()
Szukaj
Mam jeszcze jedno pytanie, a nie chcę zakładać nowego wątku. Czy aparat, który wykonuje 4kl/s jest szybki? Może pytanie wydawać się głupie , ale ja się w tym nie orientuję.![]()
Nikon http://greg77.com/
Na początku witam wszystkich bo jestem nowy. Parę miesięcy temu zakupiłem Nikona d5000 nie wiedząc nie o wadzie fabrycznej. Dziś sprawdziłem swój numer fabryczny i znajduję się on na liście z wadą fabryczną. Tylko że nie zauważyłem w aparacie żadnej wady. Aparat działa bezproblemowo. Może bateria nie trzyma tyle ile bym chciał ale to jest pewnie spowodowane filmowaniem i fotografowaniem przez ekran. Moje pytanie brzmi czy mam odsyłać aparat do serwisu jeśli nic mu nie dolega?
Hm... A czy działający sprzęt wysyła się do serwisu? Nie panikuj. Pracuj na nim, zrób sobie tylko kopię tej strony, na której są podane numery wadliwych korpusów, w razie czego posłuży Ci jako dowód, gdyby chcieli się czegoś wyprzeć. Chyba, że wyraźnie zaznaczyli, żeby in przysłać, to usuną wadę/przyślą nowe, sprawne body.
D100 + grypa + S 18-50 DC D + N 18-200 VR + N 70-300 VR + N 50 1.8 D + SaBinka 800
Ja bym odesłał, teraz działa ale może za pare dni...
D7000 S 17-70 f/2.8-4.5 HSM, N 35 f/1.8, SB-800
Tak myślę, że skontaktuje się z serwisem i spytam się co oni o tym myślą. Tylko co oni mogą mi powiedzieć jak im powiem że aparat działa![]()
No właśnie gwarancja minie a odpukać coś się stanie to będę w ciemnej ..... Chyba że ta usterka podlega naprawie nawet po upływie gwarancji?
Skontaktuj się z nami