Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 15 z 15

Wątek: Grand Press

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez loki_p Zobacz posta
    No trochę taki "hdr" z jednej ekspozycji Przynajmniej mury ładnie oddają światło
    Nie ma to nic wspolnego z HDRem. A taki sposob wyciagania z cieni, ma swoje korzenie w obrobce analogowej.
    D3s, D3, D800 | 14-24, 24-70, 70-200 VR2, S 35/1.4, N 50/1.4D, S 85/1.4, T 90Di, PC28 | SB910, SU800, PIXEL KING | Man 055 ProB + 410 | LowePro 650, Tamrac exp 8x
    www.SALDAT.pl

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez stig Zobacz posta
    Nie ma to nic wspolnego z HDRem. A taki sposob wyciagania z cieni, ma swoje korzenie w obrobce analogowej.
    Pełna zgoda, korzenie ma. Na tym przykładzie chyba jednak trochę ten efekt przesadzony. Oczywiście moim zdaniem.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez loki_p Zobacz posta
    Pełna zgoda, korzenie ma. Na tym przykładzie chyba jednak trochę ten efekt przesadzony. Oczywiście moim zdaniem.
    Zdecydowanie

Swoją drogą ostatnie foty Tomaszewskiego mają tak pojechaną obróbkę, że aż oczy bolą...
    I'm not normally a religious man, but if you're up there, save me, Superman!
    http://instagram.com/adrwoz

Domyślnie

Przesiadł się na cyfrę, sam stwierdził, że analog dla niego już za drogi w eksploatacji... Może lepiej mu natrzaskać 8 tyś zdjęć, by potem szukać "tych właściwych", do dalszej obróbki?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez hubik Zobacz posta
    Przesiadł się na cyfrę, sam stwierdził, że analog dla niego już za drogi w eksploatacji... Może lepiej mu natrzaskać 8 tyś zdjęć, by potem szukać "tych właściwych", do dalszej obróbki?
    Ja bym nie demonizował tej ilości zdjęć. Może te 8 tysięcy klatek to całkiem przyzwoite fotografie. Może nawet są tam lepsze niż te zaprezentowane, tylko mniej pasujące do reportażu? Ciężko stwierdzić i nie ma co gdybać, bo nie widzieliśmy tych zdjęć. Sam widziałem ten reportaż w dużo szerszej formie i bardzo mi się podobał.

Jednak odnośnie obróbki - psuje mi ona cholernie odbiór.
    I'm not normally a religious man, but if you're up there, save me, Superman!
    http://instagram.com/adrwoz

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów