Szukaj
Wooow, wypas.
The Iron never lies to you. You can walk outside and listen to all kinds of talk, get told that you’re a god or a total bastard. The Iron will always kick you the real deal.
no prosze![]()
![]()
POZDROWIENIA
'' Fotografie są jak cebula --- mają warstwy '' Shrek
no i bomba, oby tak dalej - teraz jeszcze popracują nad odchudzeniem, zmniejszeniem i obniżeniem ceny - świetna wizja, szczególnie do miasta, tylko co z całą rzeszą roztargnionych kierowców, którym zdarza się zapomnieć wlać benzynki i lecą z butelką do stacji a samochód zostaje na środku drogi?
taka wizja - spóźniłem się, bo samochód mi się rozładował![]()
a co jak mam do przejechania 120km?
bo zasięg tego na razie jest 100km jak wyczytałem
włączasz silnik yamacham i ostatnie 20km dla zdrowotności lecisz![]()
Podoba mi się, do miasta jak znalazł.
Nawet bym powiedzial "szkoda, ze takie duze auto" - pewnie jakby to wsadzic do malego i lekkiego np. Seicento, byloby jeszcze fajniej. Co nie zmienia faktu, ze maszyna super!
Pozdrawiam,
kaktus
(fotograf amator - w JPEGach robię)
tak, ekologiczny, juz
a policzył ktoś ile energii trzeba zużyć żeby wyprodukować i dostarczyć prąd do zasilania takiego auta,
co się przekłada na zatruwanie atmosfery itd, przynajmniej przy obecnych źródłach prądu,
dopóki nie mamy elektrownii atomowych.
i potrzebny do wyprodukowania akumulatorów do jego napędu?
Mówi się zawsze o jednej stronie - tym że auto nie wydziela spalin.
To, że wydziela je elektrownia, kopalnie itd ze względu na zwiększone zapotrzebowanie to się milczy.
Ale trzeba gościowy jakkolwiek pogratulować pomysłu i realizacji.
emisję CO2 mam gdzieś, ale doceniłbym ciszę, która mogłaby zapanować za moim oknem - takie cichutkie miejskie pomykacze na prąd, choć zapewne i tutaj ktoś znajdzie sposób, aby być głośnym w trakcie jazdy...
Skontaktuj się z nami