Close

Strona 3 z 5 PierwszyPierwszy 12345 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 41

Domyślnie

Znaczy się wiecie, ostatnio coś tam drgnęło w pozytywną stronę w serwisie z tego co widzę a do czynienia z serwisem mam bardzo często. Po ostatniej sprzeczce z serwisantem, sprzęt zrobili migusiem
    Na zdrowie!!! Dawaj mi tu na FEJS
    Gram w Totolotka i nie zawaham się wygrać!!!

Domyślnie

Hmm , czyli co , musialbym zajechac z aparatem do sklepu tam gdzie go kupilem i powiedziec co sie dzieje i sklep wysyla do serwisu?
    Czy prywatnie mam go wyslac,aparat jest na gwarancji to chyab przez sklep lepiej
    FX

Domyślnie

na Gwarancji tylko przez sklep....
    Na zdrowie!!! Dawaj mi tu na FEJS
    Gram w Totolotka i nie zawaham się wygrać!!!

Domyślnie

Nie no mam juz tego dosc.
    Czy moge w jakis sposob zareklamowac oryginalny aku ktory byl w zestawie z D90?
    Bo cuda sie z nim dzieja :/ mialem 59% , zrobilem doslownie jedno zdjecie i spadlo na 1% !
    Mam drugi aku w gripie ( aku delta ) i nic takiego sie nie robi.
    Mam isc do sklepu i powiedziec co jest grane?
    FX

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez barto28 Zobacz posta
    Nie no mam juz tego dosc.
    Czy moge w jakis sposob zareklamowac oryginalny aku ktory byl w zestawie z D90?
    Bo cuda sie z nim dzieja :/ mialem 59% , zrobilem doslownie jedno zdjecie i spadlo na 1% !
    Mam drugi aku w gripie ( aku delta ) i nic takiego sie nie robi.
    Mam isc do sklepu i powiedziec co jest grane?
    dokładnie tak i to jak najszybciej - oddaj im to i niech się martwią, ale... musisz oddać cały aparat, bo może się okazać że to nie aku jest walnięte tylko aparat - przykre że się pozbawisz sprzetu na jakiś czas, ale masz szansę mieć naprawiony

edit: tak popatrzyłem na to zdjęcie i tak wygląda jakby górny styk dolnego aku był jakiś zaśniedziały - może tu trzeba szukać przyczyny
    Ostatnio edytowane przez Erie ; 25-05-2010 o 15:57
    szkoda, że to już nie to samo forum...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Erie Zobacz posta
    dokładnie tak i to jak najszybciej - oddaj im to i niech się martwią, ale... musisz oddać cały aparat, bo może się okazać że to nie aku jest walnięte tylko aparat - przykre że się pozbawisz sprzetu na jakiś czas, ale masz szansę mieć naprawiony
    Ale co moze byc walniete w aparacie? moze cos ze softem!
    Od poczatku mialem problemy z pochlanianiem %.
    Wszyscy pisza ile to zrobia zdjec na oryginale 700/ponad 700 a ja 300 nie moge zrobic.
    Ba teraz jak mi spadlo z 59% na 1 % licznik pokazywal 121 zdjec :/
    Teraz nie dam rady odeslac aparatu na reklamacje,bo w przyszlym tygodniu moi rodzice obchodza rocznice slubu i musze miec czym robic zdjecia
    Chyba ze zrobia mi to do przyszlego tygodnia.
    FX

Domyślnie

Ale co moze byc walniete w aparacie? moze cos ze softem!
    Od poczatku mialem problemy z pochlanianiem %.
    Wszyscy pisza ile to zrobia zdjec na oryginale 700/ponad 700 a ja 300 nie moge zrobic.
    Ba teraz jak mi spadlo z 59% na 1 % licznik pokazywal 121 zdjec :/
    Teraz nie dam rady odeslac aparatu na reklamacje,bo w przyszlym tygodniu moi rodzice obchodza rocznice slubu i musze miec czym robic zdjecia
    Chyba ze zrobia mi to do przyszlego tygodnia.
    nie wiem co może być walnięte - może być kwestia zwarcia, może być kwestia softu, który źle odczytuje wskazania z aparatu - trudno powiedzieć nie widząc tego

a fakt, że jak najszybciej trzeba się pobawić w reklamację wynika z tego, że masz określony czas (2 miesiące) od zauważenia wady na złożenie reklamacji

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Erie Zobacz posta

a fakt, że jak najszybciej trzeba się pobawić w reklamację wynika z tego, że masz określony czas (2 miesiące) od zauważenia wady na złożenie reklamacji
    Czyli co , od dzis mam 2 miesiace czasu na to zeby zareklamowac?
    Dobrze Cie zrozumialem?
    FX

Domyślnie

Czyli co , od dzis mam 2 miesiace czasu na to zeby zareklamowac?
    Dobrze Cie zrozumialem?
    nie, od zauważenia wady (czyli już jakiś czas minął), co prawda i tak klienci najczęściej mówią, że wada wystąpiła wczoraj, w ostatni weekend itp., ale jak w reklamacji powiesz że masz taki problem od nowości, a kupiłeś aparat np. 3 miesiące temu to będzie lipa i dlatego lepiej byś to zrobił jak najszybciej

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Gród Kraka

Domyślnie

Ja na swoim D90 i akumulatorze, który był w komplecie robię ok. 400 zdjęć ale cały czas mam włączoną stabilizację obrazu..

Strona 3 z 5 PierwszyPierwszy 12345 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów