Szukaj
stawiam na jeden i dwa ale bardziej 2 mi podchodzi podoba mi sie kadr i kolor
trojka jakas taka wyprana w korzeniach moze ciut kontrastu i koloru by pomoglo
Jedynka ma fajny kadr, dwójka kolorki, a trójka troszkę faktycznie przybledzona, lekko chyba w lewo zawija i może trochę mało zdecydowana kadrowo. Powalcz może jeszcze z nią odrobinę...
Ja wybieram dwójkę, kolor taki naturalnyciekawie wyszedł korzeń, pozostałe dwa kadrowo OK, ale jakieś wyprane kolory, czyżbyś wyciągał mocno z cienia?
Nikon D90 + NIKKOR 18-105 mm + NIKKOR 85 mm 1.8 D
Ano trochę musiałem wyciągać. Światło z tej strony jeziora mocno się spłaszczyło, a miejscówka też do łatwych nie należy.
Nie wszystkim musi się podobać. Ale z tym photomatixem to troszeczkę pojechałeś.
Niedługo druga część ze słonecznej strony jeziorka.
ogólnie ładnie podoba się ! ale 3 coś nie teges przez tą obróbke... trochę tak photomatixem podchodzi ale mogę się mylić :P
pozdrawiam![]()
Dwójka mi się najbardziej podoba,trojka musi taka być.Robiona pod mocne ,tylne światło.
trochę inne światło, trochę inne niebo i leśne jeziorko i już dziwne komentarze - mz. kolorystyk jest jak najbardziej na tak owszem przyzwyczaiłes nas do ciepłej, ale ze tutaj jest trochę chłodniejsza nie oznacza wcale ze jest żle (nie jesteś przecież przypisany do jakiegoś wzorca )
bardzo dobre kadry foty z ostrym słońcem ale dobrze zrobione, jedyneczka super, dwójka trochę cieplejsza bo w cieniu (moze dlatego bardziej się podoba ) i dobra kadrowo trójka no może można ja troszeczkę docieplić![]()
Skontaktuj się z nami