Close

Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 34

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie Jezioro Srebrne...

... - część I.

* Zapraszam *

1

2

3

* Dziękuję *

Domyślnie

stawiam na jeden i dwa ale bardziej 2 mi podchodzi podoba mi sie kadr i kolor

trojka jakas taka wyprana w korzeniach moze ciut kontrastu i koloru by pomoglo

Domyślnie

Jedynka ma fajny kadr, dwójka kolorki, a trójka troszkę faktycznie przybledzona, lekko chyba w lewo zawija i może trochę mało zdecydowana kadrowo. Powalcz może jeszcze z nią odrobinę...

Domyślnie

Podobaja mi sie caly set, ale nr.1 naj
    :::WEB:::BLOG:::ANALOG:::INSTA:::
    YouTube:::

Domyślnie

Ja wybieram dwójkę, kolor taki naturalny ciekawie wyszedł korzeń, pozostałe dwa kadrowo OK, ale jakieś wyprane kolory, czyżbyś wyciągał mocno z cienia?
    Nikon D90 + NIKKOR 18-105 mm + NIKKOR 85 mm 1.8 D

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ART69 Zobacz posta
    ... ale jakieś wyprane kolory, czyżbyś wyciągał mocno z cienia?
    Ano trochę musiałem wyciągać. Światło z tej strony jeziora mocno się spłaszczyło, a miejscówka też do łatwych nie należy.

Cytat Zamieszczone przez RobertSoul Zobacz posta
    ... ale 3 coś nie teges przez tą obróbke... trochę tak photomatixem podchodzi ale mogę się mylić :P
    pozdrawiam
    Nie wszystkim musi się podobać. Ale z tym photomatixem to troszeczkę pojechałeś .

Niedługo druga część ze słonecznej strony jeziorka .

Domyślnie

ogólnie ładnie podoba się ! ale 3 coś nie teges przez tą obróbke... trochę tak photomatixem podchodzi ale mogę się mylić :P
    pozdrawiam

Domyślnie

Dwójka mi się najbardziej podoba,trojka musi taka być.Robiona pod mocne ,tylne światło.

Domyślnie

....przepraszam

Domyślnie

trochę inne światło, trochę inne niebo i leśne jeziorko i już dziwne komentarze - mz. kolorystyk jest jak najbardziej na tak owszem przyzwyczaiłes nas do ciepłej, ale ze tutaj jest trochę chłodniejsza nie oznacza wcale ze jest żle (nie jesteś przecież przypisany do jakiegoś wzorca )
    bardzo dobre kadry foty z ostrym słońcem ale dobrze zrobione, jedyneczka super, dwójka trochę cieplejsza bo w cieniu (moze dlatego bardziej się podoba ) i dobra kadrowo trójka no może można ja troszeczkę docieplić

Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów