Szukaj
Boguslaw Glegola
www.glegola.co.uk GG: 2383535
Moim zdaniem główny motyw (czyli człowiek ze swoim instrumentem) powinien być choć o to jaśniejszy od tego białego elemetu z prawej strony
Genialne! Jaka ostrosc! Coz za subtelne swiatlo!![]()
Zdradz nam te tajemnice -- jakim telefonem to zrobiles?
D3s, D3, D800 | 14-24, 24-70, 70-200 VR2, S 35/1.4, N 50/1.4D, S 85/1.4, T 90Di, PC28 | SB910, SU800, PIXEL KING | Man 055 ProB + 410 | LowePro 650, Tamrac exp 8x
www.SALDAT.pl
Boguslaw Glegola
D3s, D3, D800 | 14-24, 24-70, 70-200 VR2, S 35/1.4, N 50/1.4D, S 85/1.4, T 90Di, PC28 | SB910, SU800, PIXEL KING | Man 055 ProB + 410 | LowePro 650, Tamrac exp 8x
www.SALDAT.pl
jakby nie bylo tych bialych kartek i troche jasniejsze byloby calkiem ok.
How do I do that? I f***ing try. - Gary Vaynerchuk
!BLOG
Boguslaw Glegola
Tak się zastanawiam... że mam opory swoje zdjęcia na forum pokazywać.
Nawet jeśli miało to być zdjęcie z jakimś klimatem, to niestety, ale kicha wyszła i się nie ma co obrażać![]()
Bogusław, czytajże chłopie ze zrozumieniem, bo powoli tracę wiarę w ludzką inteligencję...
Nie dyskutuję z Tobą a propos jakości zdjęcia, bo mam na jego temat określone zdanie. Notabene na potrzeby mojej opinii nie potrzeba żadnych dowodów. Nie bądź śmieszny, na co chcesz dowód - że uważam je za denne? Niech Ci wystarczy moje słowo, bez dowodu.
Po drugie, nie napisałem o Twoim zdjęciu, że jest czymkolwiek w szklance. Jeśli to nie jest dla Ciebie w pełni jasne, przeczytaj co powiedziałem jeszcze raz. A jeśli dalej będziesz mi imputować takie rzeczy, nazwę Cię kłamcą, lub obrażę Twoją inteligencję.
Argument z ludzkimi ekskrementami w szklance tyczy się zdania MirkaM - dla niego coś jest godne uwagi i odnotowania, jak ukazało się w druku - 'na okładkach płyt, lub w pismach branżowych'. Tak pisze. Na taką argumentację ogarnia mnie śmiech pusty - zdjęcie jest dobre, bo widział je na okładce?! Przecież to jakaś piramidalna bzdura!
Dla podkreślenia bzdurności takiej tezy piszę (zgodnie z prawdą), że na którejś wystawie pokazano wytwór (bo nie dzieło sztuki przecież) w postaci szklanki pełnej moczu z krzyżem, czy rurką w środku. Umownie mówiąc nazwałem z fantazją tą prezentację gównem w szklance. Rozumiesz teraz Bogusław? Nie a propos twojego zdjęcia. Nie a propos czegokolwiek związanego z Tobą. Rozumiesz? Nie masz z tym w ogóle żadnego związku. Gówno w szklance jest argumentem przeciwko zdaniu Mirka, że wszystko, co można zobaczyć 'na okładce lub w pisamch branżowych' zasługuje na szacunek, czy choćby uwagę. Według mnie nie zasługuje. Według mnie to bzdura. Według mnie, taka argumentacja jest nic nie warta. Rozumiesz teraz? Nie tyczy to ciebie, tyczy to opinii MirkaM.
Czy rozumiesz teraz wreszcie, co chcę przekazać?
Zatem jeszcze raz: przykład jest kontrargumentem dla opinii Mirka, a z twoim zdjęciem, ani z tobą nie ma związku. Kumasz? Mam nadzieję, że tak - daj boże, bo już nie wiem, jakimi literami pisać, aby być zrozumianym.
Rozumiem twoje rozgoryczenie, ale po co mieszasz do tego Stiga? Nie znajduję do tego najmniejszych podstaw, Stig nawet słowem się o powyższym nie zająknął.
Stig tak samo jak Ty wypowiedział się negatywnie, i oboje wypowiedzieliście się jak nie przystoi w miejscu publicznym. Pamiętasz film z C. Pazura "Kariera Nikosia Dyzmy"? Była taka scena jak Pazura krzyczał: "wpuścić świnie na salony". Umówmy się, ja zrobię wszystko aby moje zdjęcia były oraz lepsze, a Ty zrobisz wszystko aby wiadomości Twoje były niczym poezjaPasuje?
Boguslaw Glegola
Skontaktuj się z nami