Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Wątek: Caroline

Domyślnie Caroline

witam wrzucam pare fotek z wczorajszego plenerku w Opolu... troche padało ;/
    wszelkie komentarze bardzo mile widziane !!

1.

2.

3.
    [/IMG]

4.

5.

6.

7.

8.

enjoY!

Domyślnie

Co ona ma z szyja? Przykurcz jakis czy co? Na prawie kazdym zdjeciu przyciska brode do szyi...
    D3s, D3, D800 | 14-24, 24-70, 70-200 VR2, S 35/1.4, N 50/1.4D, S 85/1.4, T 90Di, PC28 | SB910, SU800, PIXEL KING | Man 055 ProB + 410 | LowePro 650, Tamrac exp 8x
    www.SALDAT.pl

Domyślnie

Znawca tematu nie jestem...ale strasznie bije mi po oczach brak ostrosci. No i niestety obrobka nie dla mnie.

Domyślnie

nie nie ma "przykurczu" po prostu chyba tak lubi i tak juz ma ?
    dzieki za podpowiedz co do samych zdjec.... nie dowiedziałem się nic heh pozdro

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez RobertSoul Zobacz posta
    nie nie ma "przykurczu" po prostu chyba tak lubi i tak juz ma?
    A nie uwazasz, ze Twoją rolą jako fotografa, jest zauwazanie tej kiepskiej maniery, i wytlumaczenie jej, ze nie ma tego robic?

dzieki za podpowiedz co do samych zdjec.... nie dowiedziałem się nic heh pozdro
    Zdjecia mydlane, zbyt kontrastowe, i z fatalnie spartolonym balansem bieli. Do tego jak dla mnie -- kompletnie bez pomyslu.
    D3s, D3, D800 | 14-24, 24-70, 70-200 VR2, S 35/1.4, N 50/1.4D, S 85/1.4, T 90Di, PC28 | SB910, SU800, PIXEL KING | Man 055 ProB + 410 | LowePro 650, Tamrac exp 8x
    www.SALDAT.pl

Domyślnie

wybacz ale jesli modelka chcial miec sweet fotki na nk to udalo sie . to co pisze Stig to nie jest tylko czepialstwo ale wlasnie podpowiedz ostroznie z doborem modelek . ja wiem ze sie uczysz i kazdy ma prawo . ja sam tez jestem laikiem ale to Twoje zdjecia . masz prawo instruowac modelke co do mimiki , pozy , stylizacji i tak dalej
    takie zdjecia beda sie podobac ale na nk ludziom ktorzy nie maja kompletnie pojecia o fotografii
    pracuj
    Ostatnio edytowane przez linkil ; 12-05-2010 o 19:29
    POZDROWIENIA

'' Fotografie są jak cebula --- mają warstwy '' Shrek

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez stig Zobacz posta
    A nie uwazasz, ze Twoją rolą jako fotografa, jest zauwazanie tej kiepskiej maniery, i wytlumaczenie jej, ze nie ma tego robic?
    próbowałem ale widocznie za słabo.... ok dzieki i za to zawsze to jakiś krok do przodu jakby nie patrzeć...

Domyślnie

Ogólnie cały set na nie.
    Światło kiepskie, balans leży, ostrość i kontrast też nie bardzo.
    Myślę, że poprzednie wystawiane zdjęcia miałeś zdecydowanie lepsze.

Domyślnie

kurcze !!! ...
    ok spokojnie.... powoli do celu.... kiedyś powinienem załapać........ o co kaman!

Domyślnie

kurcze !!! ...
    ok spokojnie.... powoli do celu.... kiedyś powinienem załapać........ o co kaman!
    I tak trzymaj bez załamki - czytaj, oglądaj i ucz się no i oczywiście pytaj śmiało!
    Są tu setki ludzi którzy chętnie ci pomogą. Nic nowego niestety nie dodam jeżeli miałbym napisać coś o zdjęciach

=Marcin=
    NIKON + SZPARGAŁY + CHĘCI + CHĘCI + CHĘCI ...

Uprawnienia umieszczania postów