Close

Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Wątek: Kreta.

jaari
    Gość

Domyślnie Kreta.

Kreta na zawsze zagościła w moim sercu, więc od czasu do czasu pomęczę Was zdjęciami z tej wyspy.
    Bardziej turystycznie/sentymentalnie niż fotograficznie więc wybaczcie ewentualnie niedoróbki warsztatowe.
    Miłego oglądania.

1. Elafonisi - zachodnie wybrzeże Krety. Widok ze stałego lądu.

2. Elafonisi - kapliczka na wyspie.

3. Elafonisi - spacer po wyspie. Widok w kierunku północnym.

4. Paleochora. Poranny rejs statkiem do Agia Roumeli.

Domyślnie

Przeostrzone -- szczegolnie 2 i 3. Az oczy bola...
    D3s, D3, D800 | 14-24, 24-70, 70-200 VR2, S 35/1.4, N 50/1.4D, S 85/1.4, T 90Di, PC28 | SB910, SU800, PIXEL KING | Man 055 ProB + 410 | LowePro 650, Tamrac exp 8x
    www.SALDAT.pl

jaari
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez stig Zobacz posta
    Przeostrzone -- szczegolnie 2 i 3. Az oczy bola...
    Stig... Przeczytaj proszę drugie zdanie mojego postu i zastanów się nad swoim wpisem. Od długiego czasu obserwuję na forum nieodpatą chęć dosrania każdemu komu popadnie. Twoją niestety również.
    Skoro tak bardzo przeszkadzają Ci przeostrzone zdjęcia i nie widzisz w nich nic innego... proszę bardzo. Mam dość. Ciebie i Tobie podobnych.
    Bawcie się tutaj sami.

Domyślnie

a to oznacza ze fotki turystyczno-sentymentalne mogą być podane byle jak ? Paranoja jakaś. Albo pokaż to tak zeby było coś widać, albo delektuj się nimi w zaciszu komputera. Idąc ta metodą to moze powinniśmy się jeszcze cieszyć ze je poobracałeś i że np nie wstawiłeś miniaturek lub linków. No daj kolego na wstrzymanie - niepotrzebnie sobie ciśnienie z wieczora podbijasz. Wstaw fotki tak jak trzeba i się poogląda Ja bym z chęcią pooglądał coś z Krety

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jaari Zobacz posta
    Stig... Przeczytaj proszę drugie zdanie mojego postu i zastanów się nad swoim wpisem.
    A co to ma wspolnego z tym co napisalem? Przeciez obrobki nie robi sie "turystycznie/sentymentalnie", tylko rozwaznie i z wyczuciem.

Cytat Zamieszczone przez jaari Zobacz posta
    Mam dość. Ciebie i Tobie podobnych. Bawcie się tutaj sami.
    Zabierz zabawki i do domu.
    Kryste! Jesli uwaga na temat przostrzonych zdjec tak Cie wyprowadzila z rownowagi, to jak Ty w ogole sobie radzisz z naprawde powaznymi problemami w zyciu?
    D3s, D3, D800 | 14-24, 24-70, 70-200 VR2, S 35/1.4, N 50/1.4D, S 85/1.4, T 90Di, PC28 | SB910, SU800, PIXEL KING | Man 055 ProB + 410 | LowePro 650, Tamrac exp 8x
    www.SALDAT.pl

Domyślnie

Kreta jest ładna, ale boję się pisać, czy i jak ładne są twe zdjęcia.

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Czyżowice

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Argymir Iwicki Zobacz posta
    Kreta jest ładna, ale boję się pisać, czy i jak ładne są twe zdjęcia.

A poza tym Kreta też mi się spodobała.
    X-E2, 18/2 ; benro 550EX-BH-1

Domyślnie

się autor lekko znerwował widzę

2 i 3 przeostrzone, zamiast się spinać wrzuć mniej wyciagnięte i po krzyku

nie ma obowiązku wrzucania fotek

ale jak już coś tu zapodaje to chyba zdaje sobie sprawę z możliwej krytyki ?

więc strzelmy po browarku dla relaksu i dawaj inne foty z tego pięknego miejsca a masz tak kilka fajnych na stronce

zdrów
    brak

Uprawnienia umieszczania postów