Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 17

Wątek: sesja reklamowa

Domyślnie sesja reklamowa

Zrealizowałem sesję reklamową produktu z udziałem modelek. Narazie przedstawię modelki a rezultaty sytematycznie wraz z postępem prac.

D100,D200,D700
    zapraszam na www.unoperdue.pl

Domyślnie

skad ja je znam? Eithel , gratuluje doboru modelek
    pozdrawiam Piotr

Domyślnie

Tak słyszałem że też je fotografowałeś. Ale wybór tych konkretnych należał do "inwestora" jak to się teraz mówi.
    D100,D200,D700

Domyślnie

jak się współpracowało?, ja owszem ale głownie na pokazach mam kontakt z ta agencja modelek, a ze od dłuższego czasu to znam dziewczyny , tak czy owak zdjęcia mnie się podobają, jeśli mogę zapytać jakie miałeś oświetlenie??
    pozdrawiam Piotr

Domyślnie

Za dużo szczegółów by tu opowiadać, ale przy piwie na warsztatach chętnie ci opowiem jak się na jakieś w końcu wybiorę. (krótko bo wyjdę na chama: 2 softy, kontra, tło) a współpraca z dziewczynami OK.
    D100,D200,D700

Domyślnie

no zdjecia spoko ale jaki to ma reklamowac produkt ? tusz do rzes ? pomadke ? szkla kontaktowe ? daj cos wiecej

na 1 podobaja mi sie oczy - choc pewnie niebieski popsuty zostal
    na dwojce - nie musisz dawac backastage - w oczach widac wszystko - gdzies czytalem ze na softboxa powinno sie nakladac nasadke z otworem zeby bliki w oczach byly okragle - podobno to jest "more pleasing look" - prawda li to ?

Domyślnie

pinyo dzięki, może się uda kiedys pogadać
    pozdrawiam Piotr

Domyślnie

pinyo - nie obraź się za upierdlistwo bo zdjęcia są bardzo ładnie, ale szczególnie na 1-ce koszmarnie widać na tle ślady po barwieniu włosów color-brushem w PS Na monitorze to pół bidy, ale w druku coś takiego może wyjść b. wyraźnie i klient będzie miał potem pretensje.
    Warto najpierw wymaskować modyfikowany obszar, a potem dopiero wybarwiać

Domyślnie

Rzeczywiście są ślady po coloryzacji zaraz poprawię. dzięki Czornyj. Jakoś to przeoczyłem.

Madburn - Pisałem że narazie PRZEDSTAWIAM MODELKI. Fotki reklamujące produkt będą pózniej.
    Ps. w oczach nie widać wszystkiego, parasolki czy softboxy to już rzecz gustu, jeden lubi kółeczka w oczach a drugi kwadraty, magisterkę by napisał o wyższości softów nad parasolką lub odwrotnie.
    D100,D200,D700

Domyślnie

pinyo podobaja mi sie twoje zdjecia (te na stronie tez ) swietna robota
    d700 d3 14-24 28 35 50 85 135

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów