Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 27

Wątek: Swiatlo...

Domyślnie

Kadrowanie moim zdaniej jak najbardziej odpowiednie miedza prowadzi wzrok w mocny punkt, dół jak dla mnie ekstra, można bylo jak pisali koledzy oszukać przepał, dodatkowy atut to świetna obróbka
    Nikon D90 + NIKKOR 18-105 mm + NIKKOR 85 mm 1.8 D

Domyślnie

Pięknie jest na dole ,a przepał mi w cale nie przeszkadza .

Domyślnie

Jestem troche zaskoczony tak pozytywnym odbiorem. Widze ze zdania co do przepalu podzielone...osobiscie bylo mi troche szkoda tego sloneczka, ktore jest tu sprawca tego calego swietlnego "zamieszania",tego calego poweru...
    Zalaczam drugie foto, troche oszukane( troche, bo slonce bylo bardziej schowane niz na 1), przepaly mniejsze, tak zeby tylko bylo widac skad padaja promienie.

Fuji S5Pro / F801 / Reflecta / N16-85VR / N50f1.4G / T70-300 / S24-70HF / H50f2 / Benro A-198n6 / Triopo B3 /
    Pozdrawiam, Krzysiek.

Domyślnie

no klasa....super fota
    K5 + S10-20 + 40/2.8 Ltd + 70/2.4 Ltd + 15/4 Ltd + T70-200/2.8 + Lee Filters
    http://bartekkw.deviantart.com/
    "Dwanaście świetnych fotografii każdego roku to wspaniały plon" Ansel Adams

Domyślnie

No mi druga wersja bardziej się podoba. Miedza prowadzi tam gdzie trzeba, czyli do źródła światła. A na niebie widać cały bukiet promieni. Jest super.
    Gratulacje !

Domyślnie

No i o to szło....
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Domyślnie

Dwójka, dwójka, dwójka. Fantastycznie prowadzony miedzą wzrok, cudne światło

Domyślnie

Jest tak: mi na 1 przepaly jakos zbytnio nie przeszkadzaja... Mocne swiatlo i tak je pokazales
    Na 2 jest tez bardzo dobrze, jednak juz nie tak "poteznie" Za to "ulozenie" podlogi na 2 bardziej mi lezy
    Mimo wsio - gratki!
    www.hubertleszczynski.com
    --------------------------------------
    F_A_C_E_B_O_O_K

Domyślnie

Dwójką mnie załatwiłeś, świetna fota! Gratulacje!
    LED ZEPPELIN

Domyślnie

Światło na dole piękne, a przepał zawsze można usunąć.

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów