Kadrowanie moim zdaniej jak najbardziej odpowiedniemiedza prowadzi wzrok w mocny punkt, dół jak dla mnie ekstra, można bylo jak pisali koledzy oszukać przepał, dodatkowy atut to świetna obróbka
![]()
Szukaj
Kadrowanie moim zdaniej jak najbardziej odpowiedniemiedza prowadzi wzrok w mocny punkt, dół jak dla mnie ekstra, można bylo jak pisali koledzy oszukać przepał, dodatkowy atut to świetna obróbka
![]()
Nikon D90 + NIKKOR 18-105 mm + NIKKOR 85 mm 1.8 D
Pięknie jest na dole,a przepał mi w cale nie przeszkadza
.
Jestem troche zaskoczony tak pozytywnym odbiorem. Widze ze zdania co do przepalu podzielone...osobiscie bylo mi troche szkoda tego sloneczka, ktore jest tu sprawca tego calego swietlnego "zamieszania",tego calego poweru...
Zalaczam drugie foto, troche oszukane( troche, bo slonce bylo bardziej schowane niz na 1), przepaly mniejsze, tak zeby tylko bylo widac skad padaja promienie.
2.
Fuji S5Pro / F801 / Reflecta / N16-85VR / N50f1.4G / T70-300 / S24-70HF / H50f2 / Benro A-198n6 / Triopo B3 /
Pozdrawiam, Krzysiek.
no klasa....super fota
K5 + S10-20 + 40/2.8 Ltd + 70/2.4 Ltd + 15/4 Ltd + T70-200/2.8 + Lee Filters
http://bartekkw.deviantart.com/
"Dwanaście świetnych fotografii każdego roku to wspaniały plon" Ansel Adams
No mi druga wersja bardziej się podoba. Miedza prowadzi tam gdzie trzeba, czyli do źródła światła. A na niebie widać cały bukiet promieni. Jest super.
Gratulacje!
Dwójka, dwójka, dwójka. Fantastycznie prowadzony miedzą wzrok, cudne światło
Jest tak: mi na 1 przepaly jakos zbytnio nie przeszkadzaja... Mocne swiatlo i tak je pokazales
Na 2 jest tez bardzo dobrze, jednak juz nie tak "poteznie"Za to "ulozenie" podlogi na 2 bardziej mi lezy
Mimo wsio - gratki!![]()
Dwójką mnie załatwiłeś, świetna fota! Gratulacje!![]()
LED ZEPPELIN
Światło na dole piękne, a przepał zawsze można usunąć.
Skontaktuj się z nami