La Peneratica Svavolya 2010 Tour, Bielsko Biała.
Zapraszam
Dysonans
1.
2.
3.
4.
5.
Huge CCM
6.
7.
8.
9.
10.
Titus Tommy Gunn
11.
12.
13.
14.
15.
16.
17.
I jak zawsze parę klatek więcej na -> BLOGU
Szukaj
La Peneratica Svavolya 2010 Tour, Bielsko Biała.
Zapraszam
Dysonans
1.
2.
3.
4.
5.
Huge CCM
6.
7.
8.
9.
10.
Titus Tommy Gunn
11.
12.
13.
14.
15.
16.
17.
I jak zawsze parę klatek więcej na -> BLOGU
N
Fajna dynamika i super kolorki (w tych kolorowych strzałach). S&W - rewelacyjne! Takie stylizowane na wczesne lata 80'te. Jakbym oglądał analogowe skany! Barrrrdzo mnie się podoba.
D40 | 18-55 | SD-2GB | UV-52mm | Trumny z tektury falistej | Patenty | Nikon? | Ostre Koło | RENTANAL
uuuuu, jest ogień, jest moc!
D750 l 24 1.4 l 35 1.8 l 50 1.4 l 85 1.4 l 180 2.8
Dobra robota! Podobają mi się wszystkie , bez żadnego ale...
Pozdrawiam
Dobry secik, moi faworyci od 1 do 4 oraz 9-tka.
od 1-4 bardzo fajne![]()
Dzięki Wam za wpisyCieszę się, że chociaż fotograficznie ten koncert można zaliczyć do udanych.
N
4 zajebista, 10 i 11 fajne, 9 i 15 przyjemna
5 do szuflady bo panowie gitarzyści wyglądają jak figury woskowe![]()
14 tutaj skupiłbym się na jednym elemencie - za szeroko - mamy gwiazdę wieczoru, imprezową dziewczynę za barierkęi znudzonego kolegę z lewej, za dużo...
masz zasadę żeby nie kadrować w postprocesie? na 16 lewa strona do ucięcia bo za dużo zbędnych rzeczy znów wcina się w kadr i nie tylko na tym zdjęciu
BW obróbką przypominają stroche moje zdjęcia Carnala z wiadomej trasy
pozdro
Dzięki za uwagi5 faktycznie, nawet miałem bardziej dynamiczne ujęcie - ale tu mi się spodobał właśnie ten porządek. Co do 14 w sumie zgadzam się.
Nie mam problemów z kadrowaniem w postprocesie, nie jestem purystą-onanistąZamieszczone przez Leatherface
Niemniej w tym konkretnym zdjęciu specjalnie zostawiłem tak dużo lewej strony, chciałem, żeby zostało dość szeroko. Przycięcie i zostawienie wyłącznie postaci nie wniosłoby dobrego w ten kadr.
Hmmm, o ile pamiętam, pojechałeś tam trochę bardziej po bandzieZamieszczone przez Leatherface
Pozdro też![]()
N
Skontaktuj się z nami