Szukaj
Bonus pomysł fajowychoć technicznie chyba mogłoby być lepiej?
Poza bonusem 3 mi najbardziej się podoba![]()
Rewelacyjna 5, a potem długo długo nic - właściwie kosz bym rzekł, gdyby nie to, że warto coś zostawić chyba prócz jednego zdjęcia. Ładne miękkie światło i plastyka na 1. Na 4 masakryczne doświetlenie. Jeżeli masz ten kadr z modelką zaczytaną, albo spoglądającą spokojnie w bok - może to mieć sens. Oczywiście po zjechaniu z tym nachalnym blaskiem w obróbce.
SlonceNa 4 masakryczne doświetlenieWstyd sie przyznac ale nie wzialem blendy muslinowej
Nie przesadzajmy. To jest sesja z pogranicza fotografii albumowej, taka miala byc z zalozenia, bez napinania sie, ustawianego pozowania, itp. Na luzie. Mysle jednak, ze tym zdjeciom - w takiej konwencji - daleko do kosza.właściwie kosz bym rzekł
Mam, musze tylko obrobic. Cos sie znajdzieJeżeli masz ten kadr z modelką zaczytaną, albo spoglądającą spokojnie w bok - może to mieć sensAle warunki oswietleniowe w tym miejscu byly trudne, wiec idealnie nie bedzie.
Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!
piękna modelka, fajne kolorki jak poprzednicy - piatka najlepsza.
Nikon D90, N 50mm 1.8 D, N 55-300, T 28-75, T 70-200, SB600
Mi tam dwójka się najbardziej podoba, bonus rewelacja, 1 temat nie i 4 światło za mocne z prawej i dziwnie z tą książką i wzrokiem do przodu![]()
F90X, D600
No tak, przy podejściu albumowym, to spokojnie.![]()
Bardzo ładne. Jedynie modelka na 4 wyszła jak dla mnie dosyć sztucznie - mogła jednak patrzeć w książkę.
Skontaktuj się z nami