Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 23

Wątek: iPhone z USA

Domyślnie iPhone z USA

Witajcie

Czy ktoś z Was orientuje się jaka jest cena iPhone w USA? (może nie ten najnowszy model)
    Czy można go normalnie kupić?
    Czy można go później "przerobić" na polski?

Pewnie pytania są banalne, ale ja najnormalniej w świecie na tym się nie znam

Domyślnie

Ja jak byłem w USA w 2008 to telefony nie miały miejsca na SIM tylko miały kod kreskowy i skanując go w sklepie przyporządkowywało się numer telefonu. Nie wiem czy dotyczyło to starszych modeli jakich używałem czy tak jest tam normalnie. "Normalnie" możesz kupić tzw "unlocked iPhone", wtedy iPhone kosztował 400$

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Adam Trzcionka Zobacz posta
    wzięło Cię, oj wzięło
    wzięło mnie już dawno...
    tak samo było z warsztatami - musiało minąć trochę czasu abym powiedział: teraz

Domyślnie

odpusc sobie ipnona. naprawde nie warto.
    Nikon E600, E800, D810 i dużo obiektywów

Domyślnie

Nie odpuszczaj, na prawdę warto
    R6008, Y124G, Ye35, ZI; Blog

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez HYPER Zobacz posta
    odpusc sobie ipnona. naprawde nie warto.
    Cytat Zamieszczone przez doktor Zobacz posta
    Nie odpuszczaj, na prawdę warto

OK...

ale interesują mnie odpowiedzi na pytania które zadałem na samym początku

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez tito Zobacz posta
    Witajcie

Czy ktoś z Was orientuje się jaka jest cena iPhone w USA? (może nie ten najnowszy model)
    Czy można go normalnie kupić?
    Czy można go później "przerobić" na polski?

Pewnie pytania są banalne, ale ja najnormalniej w świecie na tym się nie znam
    nie wiem jak jest w USA, ale w UK mozna kupic iPhon'a tylko i wylacznie na abonametn lub karte. jesli bierzesz na abonament to placisz co miesiac od 30 funtow w zwyz, a za telefon od 150 w gore. jesli chcesz na karte to placisz 449-550 funtow i co miesiac musisz zaladowac 30 funtow zeby miec darmowe gadanie.
    bylem na stronie apple.com w sklepie zeby zobaczyc czy mozna kupic telefon. mozna, ale trzeba podpisac kontrakt na dwa lata
    reasumujac:
    zeby mies iPhon'a trzeba albo komus buchnac z kieszeni, albo zaplacic kupe kasy

Domyślnie

mozna tez kupic na portalu aukcyjnym. nowe, uzywane... niektore naprawde w niezlej cenie... i chyba to rozwiazanie jest najprostsze

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez R Zobacz posta
    mozna tez kupic na portalu aukcyjnym. nowe, uzywane... niektore naprawde w niezlej cenie... i chyba to rozwiazanie jest najprostsze
    no mozna...

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów