Close

Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Domyślnie jaki komputer dla mnie?

Witajcie.

Potrzebuję komputer.
    Tak naprawdę, to będzie mi służył do obróbki zdjęć no i internet (chociaż to jest mało ważne)
    Ma być szybki, pojemny, itp...

Może ktoś coś doradzi, skonfiguruje i super by było gdybym wiedział ile kasy może mnie to kosztować.

Tylko nie przesadzajcie z wyposażeniem

Pozdrawiam

Domyślnie

ja pierdziele, ale durny post

a jeśli ktoś skonfiguruje ci komputer za 30tys PLN + 10tys PLN za monitor to się zdecydujesz?
    Mamiya + Sony

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kh29228 Zobacz posta
    ja pierdziele, ale durny post

a jeśli ktoś skonfiguruje ci komputer za 30tys PLN + 10tys PLN za monitor to się zdecydujesz?
    durna, a wręcz gówniarska jest twoja odpowiedź...
    nie chcesz pomóc, to nie przeszkadzaj...

odpowiadając na twoje durne pytanie: tak, zdecyduję się

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez tito Zobacz posta

odpowiadając na twoje durne pytanie: tak, zdecyduję się
    no to bierz Mac Pro. w najlepszej konfiguracji bez ekranu kosztuje ok 47.000 PLN, ale nic bardziej wypasnego nie znajdziesz na rynku

Domyślnie

W MM jest duży wybór PC ,
    idziesz do sklepu i kupujesz na raty najbardziej wypasiony PC > sprawa prosta
    ~ 4tyś powinien PC by gierki i obróbka zdjęć płynnie szła (Windows 7 obowiązkowo) ,
    składałem graczowi PC to zamknął się w 5tyś zł a nie był na max wypasiony więc 4tyś zł to średnia liga .

Domyślnie

Omijaj szerokim łukiem wszystkie "składańce" zwłaszcza w sieciach marketowych. Konfiguracja jest zazwyczaj tak dobrana, że można od razu wyrzucić to za okno.

Potrzebujesz określonych specyfikacji, zapraszam na purepc.pl a dokładnie ten artykuł. Jakbyś miał jeszcze jakieś pytania, to wpadaj na forum.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez tito Zobacz posta
    Potrzebuję komputer.
    Tak naprawdę, to będzie mi służył do obróbki zdjęć no i internet (chociaż to jest mało ważne)
    Ma być szybki, pojemny, itp...

Może ktoś coś doradzi, skonfiguruje i super by było gdybym wiedział ile kasy może mnie to kosztować.
    zastanów się nad sensem swojego pierwszego postu. Nikt nie wie ile masz kasy do wydania. Np. dla kogoś Mercedes S do super luksusowy samochód, ale dla kogoś innego będzie to jakaś popierdułka, a dopiero fajny to będzie dopiero Rolls-Royce.

Taka sama sprawa jest z pojęciem szybki komputer. Znowu odniesienie do samochodów -> dla niektórych 200km/h to bardzo szybko, dla innych szybko to dopiero 300km/h

Rozumiesz o co mi chodzi?
    Mamiya + Sony

Uprawnienia umieszczania postów