Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Domyślnie Warsaw Challenge 2010

Wątek glamurowo modowy gdzieś zniknął w odmętach forum, chciałbym pokazać kilka "strzałów" z tegorocznej imprezy hiphopowej.

1.
    2.
    3.
    4.
    5.
    6.
    7.
    8.
    Ostatnio edytowane przez ALF ; 24-05-2010 o 22:23 Powód: pis. "znikną"

Domyślnie

Akurat parę godzin wcześniej trafiłem na Twojego bloga i je tam oglądałem
    Dobre są, jest ruch na tych zdjęciach. Tylko czasem nie wiem w którą stronę przechylić głowę
    N

Domyślnie

a tego niestety u mnie nie zmienisz
    lubię krzywić i z uporem maniaka będę to pokazywał

dzięki za wpis.

Domyślnie

przyjemny secik - tylko jak przedmówca nie bardzo wiedziałem jak czaszkę ustawić
    FX ...

Domyślnie

przyjemne, tylko na niektorych trzeba szukać człowieka z 1 planu bo wszystko sie zlewa i chaos ogólnie, ale to nie twoja wina 4 i 5 naj
    www.kali.ownlog.com | usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Domyślnie

też miałem z tym problem, oświetlona była tylko środkowa część sceny, do tego w tym roku dużo osób wskoczyło w czarne dresy, na telebimie w tle wyglądało to strasznie - kompletna sieczka. W zeszłym roku lepiej poradzili sobie z oświetleniem jak dobrze pamiętam.

A co do ruchu czaszek. Przy komputerze każdy ruch się przyda

Domyślnie

Jak dla mnie trochę za mało ich wyciągnąłeś z tła (w sumie to w ogóle). Jakbytło było "spokojniejsze" to by było okej. Tu niestety za bardzo się zlewają
    Ale ogólnie podoba mi się dynamika i zamrożenie ruchu.
    D40 | 18-55 | SD-2GB | UV-52mm | Trumny z tektury falistej | Patenty | Nikon? | Ostre Koło | RENTANAL

Domyślnie

no nic nie poradze. wszystkie zdjęcia są na 2.8 i izolacja ludzi była niemożliwa. w tych warunkach, przynajmniej z spod sceny.

Domyślnie

Mówisz, że na przekór będziesz przekrzywiać kadry, cóż... Twoja wola, ale co za dużo to niezdrowo.
    MarcinWilk

Domyślnie

Tjjjjaaaaaaaaa wszystkim na złość robię

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów