Szukaj
Ostatnio edytowane przez ALF ; 24-05-2010 o 22:23 Powód: pis. "znikną"
Akurat parę godzin wcześniej trafiłem na Twojego bloga i je tam oglądałem
Dobre są, jest ruch na tych zdjęciach. Tylko czasem nie wiem w którą stronę przechylić głowę![]()
N
a tego niestety u mnie nie zmienisz
lubię krzywić i z uporem maniaka będę to pokazywał
dzięki za wpis.
przyjemny secik - tylko jak przedmówca nie bardzo wiedziałem jak czaszkę ustawić![]()
FX ...
przyjemne, tylko na niektorych trzeba szukać człowieka z 1 planu bo wszystko sie zlewa i chaos ogólnie, ale to nie twoja wina4 i 5 naj
www.kali.ownlog.com | usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!
też miałem z tym problem, oświetlona była tylko środkowa część sceny, do tego w tym roku dużo osób wskoczyło w czarne dresy, na telebimie w tle wyglądało to strasznie - kompletna sieczka. W zeszłym roku lepiej poradzili sobie z oświetleniem jak dobrze pamiętam.
A co do ruchu czaszek. Przy komputerze każdy ruch się przyda![]()
Jak dla mnie trochę za mało ich wyciągnąłeś z tła (w sumie to w ogóle). Jakbytło było "spokojniejsze" to by było okej. Tu niestety za bardzo się zlewają
Ale ogólnie podoba mi się dynamika i zamrożenie ruchu.
D40 | 18-55 | SD-2GB | UV-52mm | Trumny z tektury falistej | Patenty | Nikon? | Ostre Koło | RENTANAL
no nic nie poradze. wszystkie zdjęcia są na 2.8 i izolacja ludzi była niemożliwa. w tych warunkach, przynajmniej z spod sceny.
Mówisz, że na przekór będziesz przekrzywiać kadry, cóż... Twoja wola, ale co za dużo to niezdrowo.
MarcinWilk
Tjjjjaaaaaaaaa wszystkim na złość robię![]()
Skontaktuj się z nami