Nr 1 i nr 6 bardzo mi się podobają.
A do tego na dokładkę leśny bonus.
Szukaj
Nr 1 i nr 6 bardzo mi się podobają.
A do tego na dokładkę leśny bonus.
1 to zdjęcie jak dla mnie najpiękniejsze,dwa kwiaty ona i natura!
Reszta bardzo bardzo miła,bardzo ciepła w odbiorze ale to chyba ta delikatna uroda wspaniałej dziewczyny.
-"Żyj na huśtawce życia,Żyj ! Bo tylko raz dany nam czas !!!"-
1 bardzo ładna
2. Mina modelki psuje zdjęciekadr ładny, kolorystyka przyjemna, ale ta mina... wszędzie taka sama
3. pod nieco innym kątem bym to ustrzelił, aby więcej oczu byłó widać, ogólnie przyjemnie
4. nie przemawia do mnie niestety
5. bardzo ładne swiatlo, ale ostrość na dalszym oku a nie na bliższymszkoda
6. przyjemne, ładna kolorystyka
7. byloby super, ale ostrość na kolanie a nie na głowie
8. znow nieostre na twarzy
bonus dziewczynkowy: fajniej by było gdyby modelka spojrzała w tym momencie w obiektyw i usmiechnęła się
bonus kwadratowy: ladne kolory
bonus szary: mdłe te szarości no i znów nieostro
pozdrawiam![]()
http://facebook.com/fotomagik
D700 + N70-200/2.8 + N20/2.8 + N50/1.8 + N85/1.8 + N135/2.8 + S15/3.5 + SB900 i kilka innych pierdół
1,3, b.kwadratowy. B.leśny też ok. Oba bonusy przesunąłbym kadrowo w lewo.
Bardzo ładna seria. Ładnie wykadrowana, wypatrzona, naturalna, świetnie obrobiona. Widać że włożyłeś serce i wysiłek w tą sesję.
Na dwójcę trochę za daleko wchodzisz pod sukienkę, ale to jedyny feler. Wszystko inne absolutnie super.
A te trzy dodatkowe to już absolutnie fantastyczne.
Jak czytam te niektóre powyższe komentarze to aż się dziwię do jakiego stopnia można się wpatrywać w kompletnie nieistotne duperele i wyszukiwać dziury w całym. Sesja znakomita i tyle, a jak znakomita, to szukanie dupereli przez lupę po prostu zakrawa na śmieszność.
Ostatnio edytowane przez swiatlo ; 14-05-2010 o 01:35
Dziękuję wszystkim bardzo.
Światło, zaglądanie pod sukienkę to moje ulubione zajęcie z czasów podstawówki![]()
a n a l o g o w i o r t o d o k s i . p l
Skontaktuj się z nami