Jakiś czas temu Agata pojawiła się tu na forum, niedawno udało się nam spotkać ponownie. Sesja parkowa a więc szału nie ma ale myślę, że to zdjęcie jest warte uwagi. Co myślicie?
1.
Szukaj
Jakiś czas temu Agata pojawiła się tu na forum, niedawno udało się nam spotkać ponownie. Sesja parkowa a więc szału nie ma ale myślę, że to zdjęcie jest warte uwagi. Co myślicie?
1.
To tak... konwersja do b/w poprawna, szału nie ma, ale nie ma też kichy : ) tutaj plus
Na minus moim zdaniem jest za wąsko i szkoda, że nie widać drugiej nogi modelki.
Tyle ode mnie nim pojawią się bardziej doświadczeni ; )
Nikon + Nikkory + Lampa + reszta gratów w ciężkiej torbie = i tak mało czasu na wszystko...
fajne ujęcie, ale 1. noga , 2. buty. zdecydowanie do stroju i makijażu takiego pasowałyby czarne szpilki lub na jakimkolwiek korku.
Według mnie trzeba się zdecydować w jakiej konwencji robimy zdjęcia - klasyczny portret albo glamour. Powyższe połączenie nie jest udane moim zdaniem.
Mosad wyjął mi słowa z ust. Już właśnie chciałem to samo napisać, a tutaj patrzę że już jest napisane. Jak zwykle się spóźniłem.
Bo rzeczywiście to ani glamour, ani portret. Poza i sceneria klasyczna, mina jak z księżyca.
Ale oprócz tego to technicznie jest bardzo dobrze.
Skontaktuj się z nami