Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 15 z 15

Wątek: UFO chmura:D

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

Ładnie UFO się ustawiło do tego kadru, dobre kolorki .
    Pozdro. Wojtek

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez borregaard Zobacz posta
    Świetnie ,że wytłumaczyłeś co znaczy UFO,bo Koledzy z Wysp dalej żyliby w nieświadomości,a takie gamonie jak ja wreszcie zrozumieli o co kaman.No i ta logika....jestem pod wrażeniem.
    Ciesze się "gamoniu", że Cie oświeciłem i mogłem pomóc. A moja logika rzeczywiście jest bezbłędna. Autor popełnił błąd logiczny i zwróciłem mu na to uwagę ale jeśli uważa to za obelgę powinien mi zwrócić uwagę, że czynię mu ujmę na honorze taką uwagą. Ale kim, że ty jesteś jego"bodyguard"?
    Cytat Zamieszczone przez borregaard Zobacz posta
    Dawno nie czytałem tak bezsensownej,bufoniastej uwagi....
    Ja również

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Mikołaj Zobacz posta
    Ciesze się "gamoniu", że Cie oświeciłem i mogłem pomóc. A moja logika rzeczywiście jest bezbłędna. Autor popełnił błąd logiczny i zwróciłem mu na to uwagę ale jeśli uważa to za obelgę powinien mi zwrócić uwagę, że czynię mu ujmę na honorze taką uwagą. Ale kim, że ty jesteś jego"bodyguard"?

Ja również
    jest jednym z użytkowników i po prostu napisał o tym co zapewne zauważyli wszyscy, ja również
    nie wyważa się już otwartych drzwi Mikołaju, i nie pisze o sprawach ogólnie znanych, gdyż wówczas zamiast wskazówką taka uwaga staje się przytykiem
    odnośnie tytułu wątku ja odbieram go jako przenośnię i sądzę ze chyba większość

pozdrawiam
    Ostatnio edytowane przez harb ; 12-05-2010 o 10:36

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Mikołaj Zobacz posta

Ja również
    Trudno polemizować z kimś nie zdającym sobie sprawy z tego co napisał i potrzeby takiego wpisu.Tak nawiasem mówiąc "wielki logiku" zastanów się co napisałeś w ostatnim zadaniu..Gdzie tu logika,gdzie poprawna polszczyzna.? Co to za składnia,interpunkcja..? Nie widzisz,że to nie ma kompletnie sensu..?
    Kończąc ten OT...z taką forma wypowiedzi,jeśli nawet nie widzisz,że uwaga była natury ogólnej,a nie osobistą, uważaj na słowa,gamoniu,nawet te w cudzysłowie.Pomyliłeś forum foto z piaskownicą lub maglem...
    Ostatnio edytowane przez borregaard ; 12-05-2010 o 11:45
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Domyślnie

Mikolaju......chyba dodalem emotke do watku prawda?!
    Nie obraziles mnie ale kogos napewno......fakt, forum to nie piaskownica!

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów