Szukaj
Jeśli nachodzi mnie ochota by zrobić coś wielkiego, siadam chwilę w kącie i czekam aż mi przejdzie
1 bardzo fajna! A na 3 jest potrzos.
1;2 - świetnie za pozwał i światło dopisało - podoba się
D3300S, parę N i jestem amatorem
http://razza.fmix.pl
Trzciniaki bardzo mi się podobają. Glisek daj już spokój, chleb nam odbierasz Takie dobre zdjęcia ???
Aparat Nikon Obiektyw Nikon Lampa Nikon
Andre, spokojnie Tobie nie odbiorę niczego, bo jeszcze mi dużo brakuje
Teraz się zastawiam na błotniaka, nawet już jakieś kadry popełniłem, ale na razie wstyd pokazywać...
Pozdrawiam,
GL
Jeśli nachodzi mnie ochota by zrobić coś wielkiego, siadam chwilę w kącie i czekam aż mi przejdzie
Piękne kadry - szczególnie 2,chociaż 1 też nic nie brakuje.
D90 | MB-D80 | N50/1,8 | N18-105VR | N70-300VR | H58/2,0 | Metz 58 AF2 .
Brawo, jesteś chyba pierwszy w tym roku z trzciniakiem, ptak trudny do pstryknięcia a jeszcze trudniej mu ładne zdjęcie zrobić, te są bardzo ładne.
Pozdrawiam Zbyszek
D90, D700 + MB-D10 / Sigma 10-20, 24-70 HSM, 150-500. SB-900
Sony HDR SR 11
Trzciniki bardzo fajne,szczególnie 2.Trudno tego spiewaka "wydłubac" z gestej trzciny.
tomek61
www.tomaszkubis.pl
Dwójeczka śliczna...i kadr i kolor.
Pozdrawiam
Andrzej.
No właśnie, bo czytałem wcześniej Twoje posty między innymi o trzciniaku i powiem, że miło mnie te małe rozdarciuchy zaskoczyły, bo mało się przejmowały moją obecnością na brzegu jeziorka. Nie używałem w sumie żadnego ukrycia, tylko stałem z godzinę w jednym miejscu i wypatrywałem jak sobie skaczą między trzcinami.
Na początku ten samczyk się przeniósł z wrzaskiem trochę dalej ode mnie ale po jakimś czasie wrócił na to miejsce, gdzie dał się sfocić.
Postaram się jeszcze mu poprzyglądać, to może i jego panią zobaczę
Skontaktuj się z nami