Close

Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 31

Domyślnie Paulina - sesja w studio

Witam, chciałbym Wam przedstawić Paulinę

1

2

3

4

5

6

To moje pierwsze starcie ze światłem błyskowym w studio. Do tej pory miałem tylko ciągłe. SB-26 błyskała przez softbox a SB-600 odbita od parasolki rozpraszającej. Czekam na oceny oraz sugestie

Domyślnie

4 mogłaby się nadawać do legitymacji.

Bez szału.

1,4,5 zdecydowanie za jasne i te przepały !!
    www.monikowska.pl
    blog.monikowska.pl
    Kanon fotografii to Nikon

Domyślnie

Specjalnie te zdjęcia tak porozjaśniałem, chciałem uzyskać te przepały, tak mi się podobało 5tka to już totalna premedytacja

Domyślnie

Coś w innej tonacji może, tym razem kolor:

7

Domyślnie

Kolor rządzi ! Właśnie tego tu brakowało !
    D700/ S5Pro / N 80-200 f2.8 / N 85 f1.8 / S 8 f3.5 / T28-75 f2.8 / SB 900 / iMac27" / iMac 20" / iPad3

Domyślnie

Może faktycznie się niepotrzebnie upierałem na czarnobielach w wolnej chwili przerobię kilka pokazanych już na kolor i zobaczymy

Domyślnie

czy kolega nie prezentował czsami podobnych fotografi z nikorem 35mm f/1,8G ? Czyżby wszyskie zostały wykonane tym właśnie szkłem?
    D700+50mm f1.8G+Di866

Domyślnie

Większość jest z nikkora 35, najciaśniejsze portrety (3 oraz 4) są z Carla Zeissa Jenna 135. Niestety nie miałem jeszcze wtedy matówki z rastrem i długo ostrzyłem ale teraz już mam i będzie łatwiej

Domyślnie

Zdecydowanie nie podoba mi się konwersja do BW, jakoś tak... szaro-buro...

Domyślnie

Jak zrobiłem w kolorze fotki to też stwierdziłem, że raczej nie tędy droga, musiałbym inaczej scenerię do zdjęcia dobrać by to miało większy sens... tak więc back to the color

Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów