Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 12

Domyślnie Marika [fenixpol]

Witam,
    Wrzucam kilka ostatnich kadrów z ostatniej sesji z Mariką. Jak ostatnio, tak i tym razem liczę na opinie i sugestie.

1.

2.

3.

Domyślnie

Witam

Jedynka mimo że centralnie, chyba najlepsza. Niestety bardzo nie lubie jak modelka na wszystkich kadrach robi jedną minę, a tu tak niestety jest ;/

Pozdrawiam
    Nikon Canon Zenit i dwa Fiedy

Domyślnie

szkoda ze bluzka jest niebieska...
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Domyślnie

Pierwsze bardzo ładne, drugie ładne, trzecie mi się nie podoba, jakoś odstaje jakościowo od reszty i niedokońca podoba mi się mina. Jedynka naprawde git jest

Domyślnie

Jedynka bardzo dobra. Trochę za mocna winieta dla mnie.
    a n a l o g o w i o r t o d o k s i . p l

Domyślnie

Jak wyżej winieta za duża na 1 ale ogólnie bardzo ok jest
    -> puszka, kilka słoików i błyskotka......

Domyślnie

Jedynka się podoba .

Domyślnie

Dzięki
    Tak duża winieta była zamierzona, wydaje mi się że bez niej było gorzej. Chyba rozumiem czemu 3 odbiega od reszty Miło że się podoba, ja osobiście mam mieszane uczucia co do koloru skóry, ale chyba tragedii nie ma jak nikt nie zwrócił uwagi.

Domyślnie

Jedynka naprawdę niezła. Reszta zmasakrowana obróbką oraz o wiele mniej korzystnie modelka wygląda - włosy do góry i takie ujęcie - to jest to. Natomiast nie wiem czy próbowałeś wywołać to zdjęcie z "czystymi" kolorami, przede wszystkim włosów i cieni na bluzce. Zmieni się też kolor skóry. Będzie na pewno inaczej, ale może nawet lepiej.

Domyślnie

Możesz bardziej sprecyzować co jest nie tak w obróbce? Sugerując się uwagami o cieniach na bluzce i kolorami włosów, zmieniłem lekko kolory. Lepiej? Gorzej?

Aha i dodaję jedno kolejne "z inną miną"

5.

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów