Szukaj
to znaczy ze tylko "typowe" się komentuje? To znaczy ze w krajobrazie panuje moda na wściekle długie ekspozycje, minimale i ścieżki prowadzące w nieskończoność i tylko takie foty mają tzw "branie"? Kolega wrzucił coś innego i mnie się podoba. Ja sie ciesze że taka fota się tu pokazała![]()
a mnie się podoba, co prawda to prawda ... inny poziom percepcji, ale fajne
nex siódmy
Widzę że Cie do krajobrazu rzuciło, no ciekawe masz te wizje![]()
Dajcie spokój wpkx popełnił taką fotę, bo coś go zainspirowało. Spójrzcie na neonowy kolor, jak się światełko rozkłada na tej (chyba) rurce. Zaraz zaczniecie mierzyć kąty. Luzu trochę dajcie. A nawiasem mówiąc podobne fotografie można spotkać w katalogach Stock Byte, DigiTouch i znajdują nabywców
Wal dalej foty jeśli tylko coś Cię zadziwi i traktuj uwagi przedmówców tylko jako wyrażenie ich opinii i naprzód
![]()
Nikon i reszta
Troche sie podepne lecz nie do konca.
Wp... tutaj rzeczywiscie mozesz liczyc na rady kiedy popelnisz fotografie popularna na ktorej zna sie kazdy lepiej poslugujacy sie psem niz przydrozny turysta. To uczy i to bardzo. Wiec moze zacznij od tego. Pozniej przekazuj wizje. Tu nie zostaniesz zrozumiany ze swoimi przekazami teraz. Zacznij sie tutaj uczyc obrobki, kadru!!! i kombinuj.
Pokazuj prostrze foty a z czasem zalapiesz i pokazesz siebie i swoje wizje. Wizje, ktore poki co sa tylko symptomem Twojej wyobrazni. Zwolnij a osiagnisz sukces.
Skontaktuj się z nami