Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Wątek: przed ślubem

Oszczędny w słowach Awatar Dusan
    Miasto
    Thurles, Irlandia

Domyślnie przed ślubem

pare zdjec z mojim kompaktem dla brata

1

2

3

4

5

6

7

Może raz będę fotografem....

Domyślnie

Z pokazanych najbardziej podoba mi się 1 - jest wesoło.

3 i 5 - b. podobne kadry, mocno widać, że są doświetlane. Czy celowo tak mocno domknąłeś przysłonę? Bo tło mocno rozprasza w tym wypadku - moim zdaniem.

No i wygląda na to, że zanudziliście bratową Na 1 mina jest b. ładna, na 2 ciut gorzej, a jak patrzę na 4 i 5, to mam wrażenie, że pani ma dosyć.

Domyślnie

Ładne. Będzie fajna pamiątka za lat kilka...naście
    Jedynka pomysłowa, chociaż potencjał sytuacji nie do końca wykorzystany /zdegustowana mina młodej psuje trochę całość/,
    czwórka też ładna - spokojnie, rodzinnie.
    Trochę razi brutalne świecenie lampką.
    Tutaj jest... podpis

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Dusan Zobacz posta
    pare zdjec z mojim kompaktem dla brata
    Zaraz przyjdzie ekonet i dostaniesz klapsa
    How do I do that? I f***ing try. - Gary Vaynerchuk
    !BLOG

Miasto
    Thurles, Irlandia

Domyślnie przed ślubem

nio, bratowa jest zawsze taka powazna.. powtarzalem zeby sie usmiechac.. trudno. Przes ślubem hyba zrobie herbatku z żiolami ( sorry za moj polski)
    Staram sie nie spalic chmury na mojich zdjeciach, dla tego jest tak ciemno. I staram sie robic zdjecia proci slunku z lampkami ( taki mam teraz okres

Domyślnie

Co ja tam bede pisal o jakosci, bez szalu, nie porywaja, a nawet słabo, ale moze wstawiaj zdjecia w odpowiednim rozmiarze! 800pks na DŁUŻSZYM boku!!! Baaardzo nie lubie przewijac zdjec ,aby je całe obejrzec.
    D90/grip|D50|T17-50/2.8|N35/1.8|N50/1.8|18-55VR|SB-900|Nissin Di866|

Domyślnie

Fajny pomysł, 1 chyba najciekawsza.
    Na 2 cień na twarzy brata mi przeszkadza.
    ....

Domyślnie

Bardzo słabo, niestety... dlaczego tak mocno przymykasz szkło? I następnym razem daj w mniejszym rozmiarze.

Domyślnie

C5D, fajny kompakt

Jak świecone to było ?

Miasto
    Thurles, Irlandia

Domyślnie przed ślubem

probuje to oswietlic s Elinchrom ranger Rx speed as, A head, duzi beauty dish bialy, 70 cm. Na zdjecach z lodka uzilem swiatlo przez bialu parasolke. Cien pod lodka jescze doblislem s canon 580 ex 2, sterowane przez Skyport. Fajne by bylo jak by sce napisali ze cio wy by sce uzili do tych zdjec.. Blenda od spodu, skylite ( difusor) nad modelami.. blizej swiatlo.. To ze ktos napisze komentar tilko ze jest zle, mysle nie pomoze za duzio nikomu a glowne nie tym cio szukaju na forum pomoci.. Bo myslie ze przez takich nie dawaju swoje zdjecia do oceny bo sie stydza.. I potem dalej robia zle zdjecia..
    Do nastepnych zdjec juz dokupilem blendy z lastolite, cios jak california sunbounce. Cio ja chcialem na tych zdjecach, bylo zeby chmury nie byli spalone i dotego doswietlic modela z rangerem w kazdej situaci. Czasami by wystarzila blenda. Tilko ona mocno odbija swiatlo i to zadlugo, potem czlowek zamyka caly czas oczi..

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów