Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 24

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

kurcze a u mnie coś rzepak jeszcze rzadki i mało żółty
    D70s, kilka słoików i chęci do nauki

Domyślnie

Kurcze....zazdraszczam!
    Piekne jedynka najslabsza.......dwa i bonus bija reszte!

Domyślnie

No musze jeszcze raz, bonus kapitalny !!! niby taki statyczny kadr, ale kształt drzewa, ułożenie gałęzi i dwie smugi kondesacyjne nadają niezwykłej dynamiki kadrowi gratulacje Pawle.
    Nikon D90 + NIKKOR 18-105 mm + NIKKOR 85 mm 1.8 D

Domyślnie

Pięknie jest
    K5 + S10-20 + 40/2.8 Ltd + 70/2.4 Ltd + 15/4 Ltd + T70-200/2.8 + Lee Filters
    http://bartekkw.deviantart.com/
    "Dwanaście świetnych fotografii każdego roku to wspaniały plon" Ansel Adams

Domyślnie

Następne super, stawiam na bonus i 2.

Domyślnie

Bardzo naturalna jedynka. Pod kazdym wzgledem. Reszta odbiega nieco przekazem. Staje sie tez nieco bardziej tworcza.
    Nieco nawet bardziej tworcza porownujac...no ale oczko przywale...

Domyślnie

Numer 2 i bonus (choc na 2 mozna by ciut rozjasnic te drzewka w tyle mz)...a co do 3 dodam jeszcze, ze ma fajne niebo...
    Fuji S5Pro / F801 / Reflecta / N16-85VR / N50f1.4G / T70-300 / S24-70HF / H50f2 / Benro A-198n6 / Triopo B3 /
    Pozdrawiam, Krzysiek.

Domyślnie

Dzięki za wszystkie odwiedziny i kilka pozostawionych słów .
    Choć żywię nadzieję, że może ktoś jeszcze tu zaglądnie .

A co do samych zdjęć, jak na pewno zauważyliście, dwa pierwsze różnią się diametralnie obróbką od dwóch ostatnich.
    Działanie jak najbardziej celowe. Jedynka i dwójka obrobiona bardzo delikatnie, w ciepłej tonacji. Trójka i czwórka z bardziej zaznaczonymi kontrastami, głębszą kolorystyką i "landrynkowością".
    I dlatego bardzo ciekawy byłem Waszych opinii. Co komu bardziej podchodzi, oczywiście pomijając w tym momencie kadry i kompozycje. I jak widać wszystko razem musi zagrać, aby fotografia była poprawna w odbiorze.

P.S. Cieszę się bardzo, że bonusik się spodobał. Ani kadr, ani kompozycja do "górnolotnych" nie należy. Ale faktycznie coś jest w tym zdjęciu, że mi też się podoba i dlatego pozwoliłem sobie je tutaj zaprezentować .

Domyślnie

Uwagi przy kolejno otwierających się zdjęciach- a mam tak wściekle wolny net, że po kolei oglądam 1. fajne
    2. stopniowanie napięcia
    3. o rany
    4. oniemiałam

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów