Szukaj
Fuji S5Pro / F801 / Reflecta / N16-85VR / N50f1.4G / T70-300 / S24-70HF / H50f2 / Benro A-198n6 / Triopo B3 /
Pozdrawiam, Krzysiek.
1-ka ladna podoba mi sie, ale jak zrobilem sobie z tego kwadrat to jeszcze bardziej mi sie podobalo
Jakieś zabawki - podobno japońskie
To drzewo to znakomity temat.......ale jedyne co mi sie nie podoba to te mlecze jakos nie bardzo chca sie miescic w kadrze.....a to juz chyba zlePoza tym kolorki bardzo mi sie podobaja i powtarzam sie ale to frzewo....bomba!
Nikon http://greg77.com/
Motyw bardzo ciekawy i ogólnie zdjęcia przyjemne. Najbardziej odpowiada mi perspektywa na jedynce. Jednak kwadrat to jest ciekawy pomysł. Na dwójce też ładnie, przestrzennie.
P.S. Zastanawiają mnie zastosowane tu parametry ekspozycji.
Jak dla mnie to 1 wyszla tutaj najlepiej... Ale moge sie mylic![]()
Tak, od razu widać do czego między innymi potrzebne nam jest słońce
Jedynka, Pozdrawiam
D70s + T17-50/2.8 + SB 600
1, światełkowo-kadrowo-obrobkowo najlepsza![]()
Pozdrawiam,
Damian
Dzieki za pozytywny odzew chlopaki. Pare osob chcialo kwadracik, to prosze
. Zreszta mi tez troche chodzil po glowie.
PABLOOK, exif troche zagadkowy,ale juz wyjasniam.
Na 1. 1/30 sek, ekspozycja na kompie nieruszana.
2.Zrobiona zaraz po 1. 1/15 sec, ale +1EV na kompie
3. 1/8 sec, a zdjecie i tak jest najciemniejsze...ale jak napisalem sloneczko odmowilo wspolpracy
Za kazdym razem ustalalem ekspozycje na łąke i do tego szara polowka plus delikatna obrobka po fakcie.
Jako ze mialem statyw pozwolilem sobie na f11 coby GO dodaci za kazdym razem ostrosc ustawiana gdzies tak w 1/3 kadru od dolu zeby ja jak najbardziej rozciagnac.
P.S A jeszcze jako ciekawostka z exifu to zdjecia sa z jutra( a byly robione wczoraj), bo nie przestawilem daty w aparacie, ale godz sie zgadza.
Fuji S5Pro / F801 / Reflecta / N16-85VR / N50f1.4G / T70-300 / S24-70HF / H50f2 / Benro A-198n6 / Triopo B3 /
Pozdrawiam, Krzysiek.
I to z Hitechow powiadasz! Hmmmmmm......nie omieszkam zakupic!
Nikon http://greg77.com/
Skontaktuj się z nami