Szukaj
Świetne... Zajeb... Super... A bonus i jedynka zmiotły mnie z mojego krzesełka w firmie... FILMOWE na maxa... masz u nie 10/10... Naprawdę świetna robota...
1,2 i bonus są super. Reszta - trochę za mało światła w tle moim zdaniem. Tak czy inaczej sesja świetna.
a n a l o g o w i o r t o d o k s i . p l
Cholera.... ostatnio chodził mi po głowie taki sam pomysł. Teraz będzie trzeba poczekać z pół roku aż wszyscy zapomną i dopiero mój realizować
![]()
Co do zdjęć... mi się bardzo podobają wszystkie oprócz tych gdzie widać garaż. 1,2 i bonus bardzo dobre są, głównie przez świetny klimat. Pozostałe, mimo że dobre technicznie już tego klimatu nie mają, przez co mi nie podchodzą. Jedynka naj moim zdaniem.
Pozdrawiam.
1 i 2 rewelacyjne. Szkoda, że te przy samochodzie są w garażu, moim zdaniem, psuje to urok tej sesji. Może dla kogoś to już czepialstwo, ale buty mi tu nie pasują. A ja zwracam uwagę na takie "pierdoły". Zdecydowanie mz 1. najlepsza....
hm co do niedoswietlonego tla to jakos mi ono nie przeszkadza tematem byla Ania i Opel Capitan warsztat powstal w latach 80 wiec za bardzo nie bylo sensu psuc klimatu zbyt futurystycznym warsztatem
zapomnialem dodac
Bonus 2
rewelacja
chociaż faktycznie buty psują bardzo![]()
U born unique don't die as a copy...
Piękna cała seria.
Ale najbardziej podoba mi się jedynka i bonusy.
powtórzę się, 1 i bonusy super...te na tle auta jakoś mi nie podchodzą
=Iwona=
NIKON + SZPARGAŁY + CHĘCI + CHĘCI + CHĘCI ...
Drugi bonus też świetny.
a n a l o g o w i o r t o d o k s i . p l
Skontaktuj się z nami