Szukaj
Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!
2,5,11,17 to moi faworyci. Czysto, fajnie i pociesza mnie, że D90 takie cuda wyciska. Tzn. fotograf
. Pozdrawiam.
Pewnie wiecej wyciska tylko fotograf go tamujeZamieszczone przez mery
Cos jest w tym prawdy.Zamieszczone przez cheyenne
raczej kilkaZamieszczone przez cheyenne
hmm było to w tej sytuacji nie do wykonania nawet przez turbodymoman-aZamieszczone przez cheyenne
do wyboru miałem fisza i 30mm gdzie ciezko było sie zmieścić dlatego padło na 8mmZamieszczone przez sethcracow
getos
Chciałbym robić takie zdjecia jak Radek ale narazie stać mnie na tyle, moze kiedyś mu dorównam albo nawet prześcignę czego sobie życzę![]()
Dziekuje za wszystkie komentarz i czekam na nowe.
3,5,9,15,17 na pewno na DUŻE tak, nie podoba mi się zupełnie 13, reszta ok - moim skromnym zdaniem.....
..Nikon...
IMO za dużo eksperymentów z kolorem, za dużo różnorodności tonacyjnej
sporo krzywych kadrów
jedynka i szóstka do wyrzucenia
czwórka - należałoby pokazać więcej twarzy panny młodej
na dziesiątce brak panny młodej
poza tymi uwagami przyjemne w odbiorze, ale jeszcze bym Cię nie polecił![]()
fajny plener, a 19 wygrywa![]()
D3S / D700 / 14-24 2,8 / 24-70 2,8 / 70-200 2,8 / 35 1,4 / 85 1,4 / SB-800 / SB-900 / NEC PA 271W / i inne takie....
Jest różnorodnie kolorystycznie, ale rozumiem, że to też próby, eksperymenty, a nie ostateczny materiał jaki dostał klient.
Mi się bardzo podoba większość tych prób obróbki, no może poza spraną ala ORWO 18-stką.
Tekstury wciąż mnie nie przekonują, ale nie patrz na to ... ja już stary jestem, może i niereformowalny.
Ogólnie pokazałeś nam bardzo różnorodny, pozytywny i pogodny materiał. Ja jestem jak najbardziej na TAK!![]()
OMG, I have finally discovered what's wrong with my brain: On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left.
19-ka super choć nie jestem przekonany, że akurat fisz tu był potrzebny
Nikon jest, światło zawsze jakieś też jest, tematów bez liku a czasu za cholerę
Faktycznie różnorodność kolorystyczna zupełnie niepotrzebna.
Najlepsza 10, natomiast 12 i 13 najsłabsze.
MarcinWilk
A mi się podoba wszystko :0 trzyma poziom, każdy wie że teraz trzeba eksperymentować bo zwykły plener to już się nikomu niepodoba![]()
sporo gratów
Skontaktuj się z nami