Close

Strona 3 z 6 PierwszyPierwszy 12345 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 61

Wątek: Kibel ;)

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

Rewelacja bardzo się podoba
    podpis niezgodny z regulaminem forum

Domyślnie

a ja się nie zgadzam ze pomysłu brak..wręcz przeciwnie ( choć faktycznie nie każdemu trafią w gusta).Od jakiegoś czasu mam wrażenie ze gdzie nie wejdę to w kółko podobne zdjęcia, jedynie modelki inne, a przy Twoich zatrzymałam wzrok na dłużej co rzadko mi się zdarza, także ja czekam z niecierpliwością na koleje pomysły

=Iwona=
    NIKON + SZPARGAŁY + CHĘCI + CHĘCI + CHĘCI ...

Domyślnie

Dziękuję za wszystkie komentarze.

Co do miejsca. Sam sie zastanawiałem czy je wybrać, ale właśnie owa przestrzeń, biel, symetria w zestawieniu z tym z czym nam się toalety kojarzą zadecydowało. Bynajmniej nie pociągają mnie brudne i zasyfione fotografie. Wręcz przeciwnie - ubielbiam czystość, sterylność.

Od razu napiszę, że na potrzeby sesji wszystkie sytuacje były czysto udawane
    Nikon, Apple, Wacom
    LukaszBerlinski.pl | Mój blog

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez lookash Zobacz posta

Od razu napiszę, że na potrzeby sesji wszystkie sytuacje były czysto udawane
    dobrze,że napisałeś bo tak to nie było by szansy się domyślić

Fajne zdjęcia ale gra aktorska kolesia fatalna.
    Podoba mi się sterylność.
    Pozdrawiam.
    Ostatnio edytowane przez leMar ; 10-05-2010 o 14:34

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez lookash Zobacz posta
    ps nie pisać mi że zdjęcie z modelką na kiblu podobne do Paziowego. Zauważyłem dopiero w domu.
    wczesniej takie wykonal Kamash i paru innych wiec nei ma sie czym przejmowac nie widzialem jeszcze autorskiego paziowego zdjecia.

a foty bardzo fajne. daja rade zarowno pomysl jak i ekipa. gratulacje
    Odpowiadam jedynie za to co napisalem - nie za to co zrozumiales

Domyślnie

Świetna robota. Ja osobiście mam zastrzeżenia do gry modela, ale na szczęście na zdjęciach najlepszych wg mnie, czyli 6 i 3 - jest wszystko idealnie. 4 też niezła. Obróbka mi się podoba.

Domyślnie

Po raz kolejny prezentujesz prace, które są świetne i pomysłowo i technicznie. Gratuluję! Warto było zajrzeć. Obróbka bardzo fajna. Dużo dłubałeś w PS żeby tak wyczyścić tę łazienkę? Czy to jakaś całkiem nowa?
    Dxxx i inne.
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Domyślnie

Zdjęcia i obróbka jak dla mnie perfect.
    Miejsce (wc) również pomysłowe.

Jedna rzecz natomiast mnie "razi" - to role modeli, które odgrywają: kobieta-maczo i facet-mięczak.
    Nie bardzo podoba mi się te "garbienie" się modela, jego przyjmowanie pozycji embrionalnej - takie kulenie się.

Oczywiście to tylko stylizacja, gra modeli pod sesję...

Domyślnie

jest konkret - jest energia!!! wykonanie na duże TAK! ale: 09 nie, 06 Pani powinna być bez tych "majtów"

Pozdrawiam serdecznie
    Photography-is an illusion of reality with which we create our own private world...

www.052b.com

Strona 3 z 6 PierwszyPierwszy 12345 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów