Close

Strona 6 z 6 PierwszyPierwszy ... 456
Pokaż wyniki od 51 do 60 z 61

Wątek: Kibel ;)

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

Mi nie podoba sie ta sesja. Uwazam ze jest zbyt obsceniczna. Barkuje tylko zwienczenia tejze sesji ostatnim zdjeciem na ktorym bylaby przedstawiona wielka kupa w "kiblu"
    Jestem na nie!!!
    D300s + MB-D10, N 18-70mm, N 70-300 VR, N 50mm 1.4 ,N 105 f2.8G,N 24-70, N 10.5 f2.8, N 14mm f2.8, N 70-200 f2.8 VRII, N 24-70 f2.8, N35mm f1.8, Sb 600, Sb900 x 2, TC 20E III,

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez goralikus Zobacz posta
    ... Barkuje tylko zwienczenia tejze sesji ostatnim zdjeciem na ktorym bylaby przedstawiona wielka kupa w "kiblu"...
    Racja.Wogóle to co to za tytuł!?Przekresla wszystko już na starcie...

Domyślnie

Ludzie, więcej dystansu , sesja świetna bez dwóch zdań, może lekko kontrowersyjna i przez to widać że dla niektórych to zbyt dużo
    olender.me
    C5DmkII, C28/1.8, C85/1.8

Domyślnie

Dystansu do czego?co tu ma dystans do czegokolwiek.Ja napisałem że to jest wysilona kontrowersyjność a nie że ta sesja mnie szokuje.Uwierz kolego Olender że gdybyś mógł zajrzeć w głąb mojej świadomości byłbyś zszokowany poziomem jej dewiacji.Scenki rodzajowe tego typu mnie zupełnie nie ruszają,tyle żę nie dopracowane pod pewnym aspektem zupełnie spłycają akcję i sam sens jak dla mnie.Ale o tym powyżej...Wydaje mi sie że pobieżnie czytałeś dłuższe posty wymagające skupienia . A sesja świetna bez dwóch zdań światło,obróbka,modelka pierwsza klasa.
    Ostatnio edytowane przez pszetak ; 29-05-2010 o 23:43

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pszetak Zobacz posta
    Dystansu do czego?co tu ma dystans do czegokolwiek.Ja napisałem że to jest wysilona kontrowersyjność a nie że ta sesja mnie szokuje.Uwierz kolego Olender że gdybyś mógł zajrzeć w głąb mojej świadomości byłbyś zszokowany poziomem jej dewiacji.Scenki rodzajowe tego typu mnie zupełnie nie ruszają,tyle żę nie dopracowane pod pewnym aspektem zupełnie spłycają akcję.Ale o tym powyżej...Wydaje mi sie że pobieżnie czytasz posty wymagające dłuższego skupienia. A sesja świetna bez dwóch zdań światło,obróbka,modelka pierwsza klasa.
    Zbyt osobiście traktujesz moje wypowiedzi, pisze do ogółu zszokowanych, zniesmaczonych osób. Jeszcze raz podkreślę że nie odnosiłem się jedynie do Twojej wypowiedzi. Mnie to przecież mało obchodzi co ktoś o tym myśli
    olender.me
    C5DmkII, C28/1.8, C85/1.8

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Andrzej Olender Zobacz posta
    Mnie to przecież mało obchodzi co ktoś o tym myśli
    Jak tam chcesz,ale sam siebie nie oszukasz-konfrontacja wizji własnego świata z wizją swiata innych to podstawa solidnej konstrukcji w miare skomplikowanej osobowości.

Domyślnie

Rewelacja
    Fotografia prasowa, sportowa, reportaże.
    http://press-shots.blogspot.com/
    Nikon D500, D300s, D80, F65, T 70-300, T 17-50 f/2.8, N 50 f/1.8, S10-20, SB 900, YN 587

Domyślnie

kawał dobrej roboty , super obróbka
    uczę się patrzenia przez trójpodział

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Dobre pytanie

Domyślnie

Nie. W kiblu?
    Jest tyle pięknych miejsc, a wybrałeś co wybrałeś.
    Obróbka świetna i długie nogi modelki.

Strona 6 z 6 PierwszyPierwszy ... 456

Uprawnienia umieszczania postów