Bardzo mi się podoba![]()
Szukaj
Bardzo mi się podoba![]()
MISTRZ - uwielbiam tego typu zdjęcia. Nie wiadomo do końca o co w nich chodzi, taki ostro zwariowany styl. :P Każdy moze sobie dopisac jakąs historię ;] Poza tym obróbka i kadry perełka. Pozdrawiam i życzę dalszych sukcesów;]
D70s | Sigma 28-105 | Nikkor 50 | Di866
Jol!
powiem tak - Bardzo mi się podoba!!!
Najlepsza Twoja sesja - jaką ja widziałem. W ogóle to zaj.... fajne. Pomysł wykonanie (kolory, kadry)!!!
pzdr
I leave you, negative behind
Watch me all in flames, on a butterfly I ride
Wg mnie bardzo udane
Zdradzisz trochę technik obróbki?
Świetny set. Zarówno jesli chodzi o światło, kadry i obróbkę.
Ja napewno nie.
Technicznie b.fajnie(chyba dość łatwe miejsce do świecenia) no i modelka pod każdym względem bez zarzutu...tyle pozytywów moim zdaniem.
Również nie rozumiem zachwytów,pomysł zupełnie niesmaczny!Gdyby była tu jeszcze jakaś chronologia,kolejność przyczynowo-skutkowa,a z serii usuniety kadr w którym pan oddaje mocz(pokazane zbyt wprost) to moze,może ...ale tak,mimo iz seria udaje jakąs histotrie na pierwszy rzut oka,naprawde nią jednak nie jest.Brak fabuły,rosnącego napiecia,rozwiązania akcji czyli rzeczy dla których ta scenografia miałaby wtedy sens.Kadry są przypadkowo wymieszne jesli chodzi o natężenie emocji(wogóle są mało zrożnicowane w tej materii-emocje są dawkowane nieumiejetnie)W zamian mamy zestaw fot których jedynym atutem jest technika ich wykonania.Fatalna mimika i pozy(prócz 6)modela dodatkowo nie pomagają.Na koniec autor miast puenty serwuje nam wyrwane z kontekstu portrety modela??!!!!po co?
W wersji podanej przez autora-NIE.Tania sensacja z przytłaczającą rolą kloaki jako głównego bohatera.Kontrowersyjność na siłę.
Napewno nie po to,ale jeżeli wyznacznikiem jakości pracy jest dla kolegi liczba postów o w stylu
"Nie wiadomo do końca o co w nich chodzi, taki ostro zwariowany styl"
no to ja koledze serdecznie winszuję.
Ja lookash'a nie znam i nic do niego nie mam,tym bardziej nie żywię jakiejkolwiek zawiści do Ciebie z jakiegokolwiek powodu.Kategoria moda jest mi zupełnie obca na dodatek,ale myśle że powinieneś wziąść sobie choć odrobinę do serca z tego co napisałem.Poprostu zaangażowałeś w tą sesję dużo czasu i wysiłku co najmniej kilku osób jak myślę,niestety nie przemyślałeś do konca jej sensu.Wszystko wyszło bardzo fajnie prócz najważniejszego- zabrakło tutaj historii,opowieści,a skoro wystawiasz serię to rozumiem że ona ma coś opowiadać a u ciebie jest zbiór b.dobrych tech.fot które pozbawione fabuły są puste i wulgarne.Jezeli chciałeś natomiast pochwalić sie samym pomysłem na sesję,lub zaszokować należało wybrać "najmocniejszy "kadr i go zaprezentować.Moherem nie jestem(łykam nawet Pasoliniego) i uwierz mi że kadr 6 np.uznałbym wręcz za klasyk jako pojedyńczy,ale obejrzałbym go wtedy i tyle,nie pisałbym dupereli w stylu ale zajefajny,super,mistrzu bo po co?Nie widzę sensu głaskać po głowie kogoś kto ma wspaniale opanowany warsztat i myśli(no chyba ze po to by nabijać licznik postów).
Zamiast być cyniczny i popadać w samozachwyt można było wysunąć kontr argumenty do moich wypowiedzi skoro uważasz że jestem w błedzie i tyle.
Jeśli wszystko co robimy miałoby trafiać do wszystkich to ja się wypisuję z tego świata...byłoby NUDNO!!. Puste? Może tak ale dla mnie obróbka, miejsce i temat to m.in. humor i może w tym sęk abyśmy mysleli: pusto!! Wulgarne? Dla mnie dość często wulgarne=łechtające zmysły=sexowne...a jeśli sexowne to miłe. Ja się powtórzę...mnie się bardzo podoba. Ale po to jest forum aby poznac różne punkty widzenia. Pozdrawiam.
Skontaktuj się z nami