Witam, wczoraj upadł mi mój D80 jak wyciągałem go z bagażnika samochodowego. Dodam, że był w futerale tzn takiej torbie i dziś męczyłem go cały dzień ale chyba nic się nie stało?
Czy to możliwe.??
Szukaj
Witam, wczoraj upadł mi mój D80 jak wyciągałem go z bagażnika samochodowego. Dodam, że był w futerale tzn takiej torbie i dziś męczyłem go cały dzień ale chyba nic się nie stało?
Czy to możliwe.??
Skoro działa to znaczy, że możliwe.Jeśli lustro, migawka, LCD i obudowa są całe, to raczej wszystko jest ok. Mój mi spadł razem ze statywem i uszkodził się jedynie dlatego, że w gnieździe USB była wtyczka. Twój jeszcze dodatkowo był w futerale. Jakby coś się stało to od razu byś zauważył.
![]()
No skoro nic się nie działo, to możliwe. Co za pytanie, ktoś ma Ci przez internet stwierdzić czy coś się popsuło? Skoro działa, to nie popsuło się nic poważnego na pewno, mogło dojść do niewielkich przesunięć w środku, ale dopóki działa i nie widać różnicy, to po co sobie tym głowę zawracać?
jackrabbit piękna riposta![]()
Mędrca szkiełko i oko.
Na pewno w środku cos się popsuło. Bez wątpienia.
Ja np. wiem , że po takich akcjach w środku zaczyna latać urwana kulka czy sprezynka.
Potrząsnij body, sam się przekonasz.
Pozdrawiam: Artur | www.foto-karbulot.com | www.borg.website.pl
Nikon D90 | MB-D80 | N 16-85 | N 70-300 | N 35 | T 90 | SB-700 | 055XPROB
Karbulot, nie psuj żartu!!!
Przepraszam bardzo, ale chlopak sie martwi o swoj aparat a wy sobie jego kosztem chcecie robic zarty?
Pozdrawiam: Artur | www.foto-karbulot.com | www.borg.website.pl
Nikon D90 | MB-D80 | N 16-85 | N 70-300 | N 35 | T 90 | SB-700 | 055XPROB
A żart byłby przedni![]()
Potrząsnąłem aparatem i nic nie słyszę aby cos się urwało jak było tak jest. Nie wiecie ile może kosztować w serwisie przegląd aparatu aby stwierdzić usterkę?
A ta kulka co to jest w czujniku położenie aparatu?
Skontaktuj się z nami