Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 20

Wątek: Misia

Oszczędny w słowach Awatar Piter18
    Miasto
    Frankfurt am Main

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez verus Zobacz posta
    a podobają Ci się usta ?
    ja tam do ust nic nie mam to że otwarte to taki pewnie urok modelki chyba że chodzi o coś innego czego ja nie widzę...

swiatlo
    Gość

Domyślnie

Nie wiem dlaczego ona ma wszędzie taki "wymuszony glamorourowy" wyraz twarzy. Zwłaszcza te usta. Kto jej kazał takie miny robić? Ładna dziewczyna i w sumie ładne kompozycje, ale tak zeszpecona tymi minami.

swiatlo
    Gość

Domyślnie

Niestety niektóre dziewczyny, zwłaszcza te które myślą że mają już spore doświadczenie w modelowaniu, myślą że na tym polega dobre pozowanie że trzeba robić takie miny. Normalnie są bardzo ładne, ale jak tylko widzą obiektyw, to już im się usta składają do tych niby "zmysłowości", a ciała do jakiś nienaturalnych wygibasów. Myślą że fotografia polega wyłącznie na zmysłowej kokieterii. Po prostu trzeba je przyjaźnie i delikatnie nakierować aby były naturalne. A one bez problemu to zrozumieją.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez swiatlo Zobacz posta
    Niestety niektóre dziewczyny, zwłaszcza te które myślą że mają już spore doświadczenie w modelowaniu, myślą że na tym polega dobre pozowanie że trzeba robić takie miny. Normalnie są bardzo ładne, ale jak tylko widzą obiektyw, to już im się usta składają do tych niby "zmysłowości", a ciała do jakiś nienaturalnych wygibasów. Myślą że fotografia polega wyłącznie na zmysłowej kokieterii. Po prostu trzeba je przyjaźnie i delikatnie nakierować aby były naturalne. A one bez problemu to zrozumieją.

Najgorsze jest to, że takie nawyki są nie do wyplenienia, tłumaczysz, pokazujesz, ustawiasz a po sekundzie nim zdążysz aparat do oka przyłożyć już jest gwiadza z "dziubkiem" w teatralnej pozie

Domyślnie

Ładne kolorki. Błagam, tylko nie mów, że to Canon
    D700, D610 IRIX 15mm, sigma 24/1,4 art, NIKKOR AI 35mm T28-75/2,8, 50/1.8G, 85/1.8D, TAmron 70-300 IS SB900

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez 251kris Zobacz posta
    Ładne kolorki. Błagam, tylko nie mów, że to Canon
    To ACD.

Domyślnie

Wygląda raczej jak CEP
    D700, D610 IRIX 15mm, sigma 24/1,4 art, NIKKOR AI 35mm T28-75/2,8, 50/1.8G, 85/1.8D, TAmron 70-300 IS SB900

Domyślnie

Bardzo dobry set Przyjemna kolorystyka, ładne głebokie kontrasty i głebia ostrosci Jedynie ostatnie mi nie leży ze względu na dziwne uformowanie ust modelki.
    http://facebook.com/fotomagik
    D700 + N70-200/2.8 + N20/2.8 + N50/1.8 + N85/1.8 + N135/2.8 + S15/3.5 + SB900 i kilka innych pierdół

Domyślnie

Bardzo mi się podobają zarówno zdjęcia jak i obróbka. Naprawde świetny set. Najbardziej 2 i 4. Pozdrawiam.

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów