Close

Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Wątek: Perełki

Domyślnie Perełki

Witam
    Slonce chylilo sie ku zachodowi dajac swiatlo ktorego nie mozna nie bylo sprobowac wykorzystac.
    Pytanie czy to sie udalo?

1.

2.

W boju Tokinka.
    Pozdrawiam

Domyślnie

Ładne, ładne.
    Ale 2 to nie trzyma poziomu bo by krople dały drapaka (żart).
    |N70s| N-50 1,8| N- 18-70 DX| N - 70-300 G VR| Raynox DCR-250 | Kenko Ex. Tube N/AF |

Oszczędny w słowach Awatar qczman
    Miasto
    Wawa-Stare Bemowo

Domyślnie

1. bardzo ladnie sie prezentuje
    Po prostu jest urokliwe.
    Zazroszcze pomyslu i wykonania.
    Pochwal sie jaki obiektyw.
    Facebook // www.qczman.pl - kiedys zaktualizuje

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez qczman Zobacz posta
    (...)
    Pochwal sie jaki obiektyw.
    Dziekuje za mily komentarz wiec przyznam sie ze naprawde ciezko przychodzi mi zwalczyc pokuse bycia nieco uszczypliwym :P
    Pozwole sobie zatem tylko zacytowac samego siebie: " W boju Tokinka." i poniezej podpis : Tokina 100
    Pozdrawiam

bombel
    Gość

Domyślnie

Heh, sam kiedyś chciałem spytać (i o mało nie spytałem) czym zrobiłeś zdjęcie. Co tam... Zdjęcie bajeczne.

Powiedz lepiej jak napryskałeś wodę - czy zwykły zraszacz, czy to jakieś magiczne metody?

Domyślnie

Zgadzam się z moimi przedmówcami. Zdjęcia są cudne. Kolorki no i bombelki... tfu kropelki .
    I tak kusisz mnie, kusisz tą Tokinką. Nie jeść, nie ubierać się - zbierać na obiektyw :P hyhy...

Pozdrawiam
    Pozdrawiam - Aga
    Trzaski w kuchni || Młode Trzaski
    D70s|N18-70|N50|S70-300|SB-800

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez bombel Zobacz posta
    Heh, sam kiedyś chciałem spytać (i o mało nie spytałem) czym zrobiłeś zdjęcie. Co tam... Zdjęcie bajeczne.

Powiedz lepiej jak napryskałeś wodę - czy zwykły zraszacz, czy to jakieś magiczne metody?
    Odtanczylem magiczny indianski taniec deszczu lecz Tláloc zeslal jedynie mgle... ktora to pozostawila takie to rozkoszne kropelki.

Grzegorka - (...) Nie jeść, nie ubierać się - zbierać na obiektyw :P
    Ot proza zycia - milosnika fotografii

Dziekuje za opinie.
    Pozdrawiam

Domyślnie

1 swietna, bardzo mi sie podoba ale .... 2 jakos mi nie lezy przez to pochylenie. krople nienaturalnie wyglaja przez to
    Nikon D80 l S 17-70 Macro HSM l N 50/1.8 l T 55-200 l SB400 l kilka filtrów i duze checi

bombel
    Gość

Domyślnie

Pytałem o krople, bo fajnie wyszły... Ilekroć chcę zrobić taki efekt sztucznie (zraszaczem), to wychodzi mi jakbym robił krople z wody gazowanej - w środku większych kropelek są bąbelki powietrza, przez co krople wyglądają brzydko. To wkurzające.

Zasrane bomble.

A przecież leję wodę z kranu, gdzie nie mam gazowanej. I stąd pytanie.

Uprawnienia umieszczania postów