Szukaj
Że pochyła ta Wisła
I chyba jednak lewa strona trochę za ciemno. Może ciąłbym tuż poniżej ciemnej chmury na górze, wtedy nawet lewa może zostać jak jest![]()
To akurat wina filtra połówkowegohyba jednak lewa strona trochę za ciemno
Małe zmiany ... trochę C i do tego L ale i tak dalej tu zostaje
Domyśliłem się, jednak jak dla mnie za dużo ciemnego. Jak sobie przewinę tak, żeby było bez tej największej chmury od razu robi się przyjemniej![]()
Dół jest w porządku, ale góra zdecydowanie za ciemna. W kwadracie licząc od dołu chyba będzie sporo lepiej
K5 + S10-20 + 40/2.8 Ltd + 70/2.4 Ltd + 15/4 Ltd + T70-200/2.8 + Lee Filters
http://bartekkw.deviantart.com/
"Dwanaście świetnych fotografii każdego roku to wspaniały plon" Ansel Adams
Jest w kwadracie,takim prawieW kwadracie licząc od dołu chyba będzie sporo lepiej![]()
No i całkiem. Patrząc po niebie to chyba jednak w tym wypadku ta połówka więcej zepsuła niż pomogła.
Mam kiepskie połówki z dolnej półki i dlatego,już wczoraj pisałem że czas na zmiany bo te które mam za bardzo wpływają na kolory moich zdjęćPatrząc po niebie to chyba jednak w tym wypadku ta połówka więcej zepsuła niż pomogła.
Pozdrawiam![]()
Kolory to inna sprawa, ale wydaje mi się (nie wiem, nie byłem tam), że bez połówki niebo nie byłoby przepalone a samą górę dałoby się odratować. Próbowałeś w tym miejscu bez filtra?
Nie nie próbowałem,zrobiłem kilka kadrów na szybkości bo komary nie dawały postać dłuższej chwili,podjechałem samochodem wyskoczyłem rozstawiłem sprzęt i szybko się zawinąłemPróbowałeś w tym miejscu bez filtra?
Skontaktuj się z nami