Close

Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Wątek: Paulinka

Domyślnie Paulinka

Witam,
    Kilka fotek mojej czternasto miesięcznej córeczki.
    Fotki wołane w NX2 i wszystkie oprócz ostatniego robione moim ulubionym od niedawna szkłem N 135/2 DC

1.
    2.
    3.
    4.
    5.
    brak podpisu

Domyślnie

Wszystkie dobre moim zdaniem
    Gratuluję córy i... szkiełka
    podpis niezgodny z regulaminem forum

Domyślnie

5 - b. fajne kolory. Wszystkie mi się podobają, jedynie na 4 jest moim zdaniem za ciasno (nie wiem, dlaczego tak ciąłeś).

Domyślnie

Dzięki za pozytywne przyjęcie.
    wszystkie fotki są z dużą ilością powietrza i dlatego zdecydowałem się dołożyć coś ciaśniejszego jak 4.

Może ciasny kadr był by lepszy tego typu?? Ciekaw jestem opinii.
    6.
    7.
    8. I coś jeszcze z szerokiego. Co o tym myślicie??
    brak podpisu

Domyślnie

bardzo fajne zdjęcia, ja dla dzieci to daje zawsze żywsze kolorki, jesli nie masz nic przeciw to widzę to tak,
    jesli sobie nie życzysz to usunę...

Domyślnie

Ładnie, czysto, bez jakichś wodotrysków obróbkowych, ale kto powiedział, że zawsze musi być wyraźnie popsute Podoba mi się
    Pozdrawiam wszystkich - Piotr Kobylski

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Martines Zobacz posta
    bardzo fajne zdjęcia, ja dla dzieci to daje zawsze żywsze kolorki,
    Zawsze boje się nie przesadzić z kontrastem i nasyceniem kolorów w takich delikatnych portretach. Niestety wiele razy mam wrażenie że jednak przesadziłem i kolory przestają być rzeczywiste i zbyt dominują nad kadrem i klimatem zdjęcia.
    Podoba mi się twoja wersja, ale chyba brakuje już takiego spokoju jaki chciałem uzyskać w tych zdjęciach.

Więcej PSucia to raczej widzę w takich kadrach, ale oczywiście tu też nie jestem pewien czy wychodzi mi to sensownie. Czekam na opinie.
    9.
    brak podpisu

Domyślnie

PIĄTKA jest pzrepięknie skadrowana.
    Reszta nie najgorsza ... tylko zdjęcie nr 9 wyrzuciłbym bardzo głęboko w OTCHŁAŃ KOSMOSU.
    OMG, I have finally discovered what's wrong with my brain: On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left.

Domyślnie

z kolejnej serii 7 i 8 też b. przyjemnie się ogląda (jedynie na 7 prawe oko jakby nie zmieściło się już w głębi ostrości).

Uprawnienia umieszczania postów