Szukaj
Wszystkie dobre moim zdaniem![]()
Gratuluję córy i... szkiełka![]()
podpis niezgodny z regulaminem forum
5 - b. fajne kolory. Wszystkie mi się podobają, jedynie na 4 jest moim zdaniem za ciasno (nie wiem, dlaczego tak ciąłeś).
bardzo fajne zdjęcia, ja dla dzieci to daje zawsze żywsze kolorki, jesli nie masz nic przeciw to widzę to tak,
jesli sobie nie życzysz to usunę...
Ładnie, czysto, bez jakichś wodotrysków obróbkowych, ale kto powiedział, że zawsze musi być wyraźnie popsutePodoba mi się
![]()
Pozdrawiam wszystkich - Piotr Kobylski
Zawsze boje się nie przesadzić z kontrastem i nasyceniem kolorów w takich delikatnych portretach. Niestety wiele razy mam wrażenie że jednak przesadziłem i kolory przestają być rzeczywiste i zbyt dominują nad kadrem i klimatem zdjęcia.
Podoba mi się twoja wersja, ale chyba brakuje już takiego spokoju jaki chciałem uzyskać w tych zdjęciach.
Więcej PSucia to raczej widzę w takich kadrach, ale oczywiście tu też nie jestem pewien czy wychodzi mi to sensownie. Czekam na opinie.
9.
brak podpisu
PIĄTKA jest pzrepięknie skadrowana.
Reszta nie najgorsza ... tylko zdjęcie nr 9 wyrzuciłbym bardzo głęboko w OTCHŁAŃ KOSMOSU.![]()
OMG, I have finally discovered what's wrong with my brain: On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left.
z kolejnej serii 7 i 8 też b. przyjemnie się ogląda (jedynie na 7 prawe oko jakby nie zmieściło się już w głębi ostrości).
Skontaktuj się z nami