Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Wątek: Pełen odlot

Domyślnie Pełen odlot

Już kiedyś wystawiałem to zdjęcie w kategorii Inne, ale w wersji kolor. Postanowiłem trochę je przerobić i dać tutaj. Jeżeli to nie dobry dział to proszę o przeniesienie lub wskazanie działu to oczywiście przeniosę.

Nikon jest, światło zawsze jakieś też jest, tematów bez liku a czasu za cholerę

Domyślnie

To chyba raczej do przyrody się nadaje bo głównym tematem chyba są ptaki Co do samego zdjęcia to nie mój gust

Domyślnie

IMHO pomyliles dzial... Powinno isc do "Grafika, digart, posteryzacja"
    D3s, D3, D800 | 14-24, 24-70, 70-200 VR2, S 35/1.4, N 50/1.4D, S 85/1.4, T 90Di, PC28 | SB910, SU800, PIXEL KING | Man 055 ProB + 410 | LowePro 650, Tamrac exp 8x
    www.SALDAT.pl

Domyślnie

Sam nie wiedziałem gdzie to umieścić.

Ale rozumiem Stig, że tym komentarzem wyraziłeś swoje głębokie NIE na tego typu zabawy ze zdjęciem ?

Jeżeli można modów prosić o przeniesienie do kategorii: INNE to bardzo proszę.

Domyślnie

[QUOTE=sethcracow;1889710]

Ale rozumiem Stig, że tym komentarzem wyraziłeś swoje głębokie NIE na tego typu zabawy ze zdjęciem ?

QUOTE]

ja nie wiem jak Ty rozumiesz słowo pisane, ale na moje oko została jedynie wyrazona opinia, ze pomyliłes działy. Ot co

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sethcracow Zobacz posta
    Nie. Po prostu tak jak napisal stock, ukierunkowalem Cie jedynie co do dzialu, w ktorym winno sie znajdowac.
    D3s, D3, D800 | 14-24, 24-70, 70-200 VR2, S 35/1.4, N 50/1.4D, S 85/1.4, T 90Di, PC28 | SB910, SU800, PIXEL KING | Man 055 ProB + 410 | LowePro 650, Tamrac exp 8x
    www.SALDAT.pl

Domyślnie

Przeniosłem, bo faktycznie tu bardziej pasuje.
    Co do zdjęcia to uważam że jest niezłe, ma MZ w sobie to coś. Ja jestem na TAK

Pozdrawiam Jarosław Stryjewski. blog

Domyślnie

Szczerze mówiąc stock ja też tak czytam pisane po prostu chciałem sprowokować Stiga do jakiejś konkluzji o samym zdjęciu Zresztą wciąż jestem bardzo ciekaw zarówno Jego jak i Twojej stock opinii

st
    Gość

Domyślnie

Gdybyś ułamek sekundy wcześniej strzelił, wtedy nie byłoby się czego czepić w ogóle... Nie było by tej pustki w LG. Ale ogólnie na TAK!

Pozdrawiam

Domyślnie

Ależ ja specjalnie wybrałem właśnie to z ptakami po prawej stronie mam wersję bardziej "wyśrodkowaną" i szczerze mówiąc nudniejsza mi się wydaje

Uprawnienia umieszczania postów