Już kiedyś wystawiałem to zdjęcie w kategorii Inne, ale w wersji kolor. Postanowiłem trochę je przerobić i dać tutaj. Jeżeli to nie dobry dział to proszę o przeniesienie lub wskazanie działu to oczywiście przeniosę.
Szukaj
Już kiedyś wystawiałem to zdjęcie w kategorii Inne, ale w wersji kolor. Postanowiłem trochę je przerobić i dać tutaj. Jeżeli to nie dobry dział to proszę o przeniesienie lub wskazanie działu to oczywiście przeniosę.
Nikon jest, światło zawsze jakieś też jest, tematów bez liku a czasu za cholerę
To chyba raczej do przyrody się nadaje bo głównym tematem chyba są ptakiCo do samego zdjęcia to nie mój gust
IMHO pomyliles dzial... Powinno isc do "Grafika, digart, posteryzacja"
D3s, D3, D800 | 14-24, 24-70, 70-200 VR2, S 35/1.4, N 50/1.4D, S 85/1.4, T 90Di, PC28 | SB910, SU800, PIXEL KING | Man 055 ProB + 410 | LowePro 650, Tamrac exp 8x
www.SALDAT.pl
Sam nie wiedziałem gdzie to umieścić.
Ale rozumiem Stig, że tym komentarzem wyraziłeś swoje głębokie NIE na tego typu zabawy ze zdjęciem ?
Jeżeli można modów prosić o przeniesienie do kategorii: INNE to bardzo proszę.
[QUOTE=sethcracow;1889710]
Ale rozumiem Stig, że tym komentarzem wyraziłeś swoje głębokie NIE na tego typu zabawy ze zdjęciem ?
QUOTE]
ja nie wiem jak Ty rozumiesz słowo pisane, ale na moje oko została jedynie wyrazona opinia, ze pomyliłes działy. Ot co![]()
D3s, D3, D800 | 14-24, 24-70, 70-200 VR2, S 35/1.4, N 50/1.4D, S 85/1.4, T 90Di, PC28 | SB910, SU800, PIXEL KING | Man 055 ProB + 410 | LowePro 650, Tamrac exp 8x
www.SALDAT.pl
Przeniosłem, bo faktycznie tu bardziej pasuje.
Co do zdjęcia to uważam że jest niezłe, ma MZ w sobie to coś. Ja jestem na TAK![]()
Pozdrawiam Jarosław Stryjewski. blog
Szczerze mówiąc stock ja też tak czytam pisanepo prostu chciałem sprowokować Stiga do jakiejś konkluzji o samym zdjęciu
Zresztą wciąż jestem bardzo ciekaw zarówno Jego jak i Twojej stock opinii
![]()
Gdybyś ułamek sekundy wcześniej strzelił, wtedy nie byłoby się czego czepić w ogóle... Nie było by tej pustki w LG. Ale ogólnie na TAK!
Pozdrawiam
Ależ ja specjalnie wybrałem właśnie to z ptakami po prawej stroniemam wersję bardziej "wyśrodkowaną" i szczerze mówiąc nudniejsza mi się wydaje
Skontaktuj się z nami